GetResponses fokus på sikkerhet.

Informasjonen din er trygg hos oss.

Vi lagrer informasjonen din på flere servere og disker samtidig for å sikre oss mot feil. All informasjon blir sikkerhetskopiert daglig og lagret i våre svært sikre informasjonsentre på flere steder i USA og Europa.

Helt redundant system.

Redundans er et stikkord for oss hos GetResponse. Alle nettserverne, e-postserverne og databaseserverne våre drives med full redundans. Vi bruker redundante diskmatriser (RAID-er), redundant strømtilførsel og redundante internettilkoblinger. GetResponse er utviklet for å fungere utmerket selv om flere av systemene slutter å fungere.

Vårt fokus på sikkerhet.

Sikkerhet er et populært tema i denne bransjen, men vi har alltid vært svært opptatt av det. Vi oppdaterer nettverket vårt regelmessig med de siste sikkerhetsoppdateringene. Vårt dedikerte nettverk blir overvåket 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, og er beskyttet av brannmurer. Hver eneste linje med kode inspiseres før den tas i bruk. Kall oss paranoide, men når det kommer til sikkerhet vil vi helst være på den sikre siden.

Vi beskytter faktureringsinformasjonen din.

Vi beskytter all kredittkortinformasjon med toppmoderne kryptering, den samme krypteringen som brukes av de største bankene. All sensitiv informasjon blir behandlet, sendt og lagret på et PCI-tilpasset nettverk som regelmessig sikkerhetsskannes av bransjeledende eksperter.

GetResponse deltar i de følgende organisasjonene eller initiativene innen e-postbransjen:

Har du et sikkerhetsspørsmål? Vil du rapportere en bekymring?

Send oss e-post eller ring oss på 1-877-EMAIL-GR. Vårt sikkerhetsteam er klart til å hjelpe deg på kort varsel.