Utviklet for å overgå markedsføringsprognoser

Førsteklasses e-postløsninger for foretak, profesjonelle markedsførere og alle som sender til mange avsendere.

De avanserte funksjonene i GetResponse Enterprise lar oss skreddersy en løsning som oppfyller dine krav. Vi gir deg verktøyene teamet og foretaket ditt trenger for å øke ROI-en for e‑postmarkedsføringen din.

Høy kapasitet

Den teknologiske infrastrukturen kan utvides i det uendelige for å oppfylle dine krav. Du kan sende et ubegrenset antall e-poster hver dag, uten avbrytelser eller nedetid. Serverne er pålitelige, redundante og sikre, slik at kampanjene dine får hastigheten de trenger.

Optimert leveringsprosent

Selskapet ditt får unike IP-adresser, slik at du har fullstendig kontroll på e-postomdømmet ditt. Leveringsprosenten for kampanjene dine er ikke noe problem, siden GetResponse tar seg av ISP-overvåking, DKIM, feedbackloops, whitelabeling og tilpasning av koblinger.

Kontoadministrasjon

Du får tilordnet et kontoansvarlig som jobber proaktivt for å forbedre effektiviteten og ytelsen, og gir målrettet brukerstøtte, opplæring og profesjonell rådgivning.

Rådgivningstjenester

Mens du planlegger og utfører hvert element i e-postmarkedsføringen din, er våre ROI-eksperter tilgjengelige for å hjelpe deg med å øke effektiviteten og levere maksimal konvertering.

Tilpasset teknologi

GetResponse har erfaringen du trenger for sømløs, tilpasset integrering. IT-teamet ditt kan integrere e-postmarkedsføringen med eksterne applikasjoner som handlevogner, transaksjonsplattformer eller CRM-er med GetResponse JSON-RPC API.

Begrenset tilgang

Administratoren kan opprette opptil 100 separate brukerkontoer – hver med forhåndsdefinerbare rettigheter for brukertilgang, verktøy, deling og statistikk – for å forenkle administrasjonen av brukere med tanke på ferdigheter, funksjon og ansvarsnivå.