Start din gratis prøveperiode

Tips for passordsikkerhet:

  • bruk minst 6 tegn
  • bland bokstaver og tall
  • bland store og små bokstaver
  • bruk spesialtegn (f.eks. @)
GetResponse Sp. z o.o. trenger e-postadressen din for å begynne å aktivere tjenesten. Mer informasjon i personvernerklæringen.

A/B-tester

Gjør det riktig og gjør det bedre – flere åpninger, klikk og salg!

Hvilket emne får flest åpninger? Hvilken handlingsknapp får flest klikk?
Du kan enkelt teste, analysere og tilpasse e-postene dine for optimal ytelse.

Intuitivt oppsett

Meldingstestene er integrert i e-postinnstillingsfasen og klare til å tas i bruk med kun noen få enkle klikk. Det er praktisk talt automatisk.

Alt kan testes

Innhold, emne, "fra"-felt, tidspunkt, ukedag – opprett opptil fem versjoner av alle disse elementene for å finne din beste strategi.

Del opp mottakerne

Det har aldri vært enklere å dele opp listen din i testsegmenter. Du kan kjøre meldingstester med opptil 50 % av abonnentene, og alt defineres med en praktisk glidebryter.

Resultater på flekken

Gå til nyhetsbrevlisten din for å få tilgang til detaljerte målinger av forskjeller i klikk, åpninger og ytelse mellom versjonene.

A/B-test för e-post är en central teknik för optimering av e-postmarknadsföring. 27,1% av marknadsförarna säger att de testar sina ämnesrader.

Meldingstester er et grunnleggende verktøy i optimering av e-postmarkedsføring, Likevel er det slik at 51 % av e-postmarkedsførere ikke tester og optimerer e-postene sine i det hele tatt.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?
Bla gjennom alle funksjoner