Start din gratis prøveperiode

Tips for passordsikkerhet:

  • bruk minst 6 tegn
  • bland bokstaver og tall
  • bland store og små bokstaver
  • bruk spesialtegn (f.eks. @)

Nytt søk i kontakter

Lynskarp segmentering
og målretting – alt på ett sted!

Segmenter kontaktlistene dine med presise kombinasjoner av betingelser, og lag e-postmarkedsføringskampanjer som er utviklet for relevans, engasjement og konvertering.

Nå er det enklere å komme i gang enn noensinne!

Bruk ett enkelt skjermbilde til å isolere spesifikke abonnenter og vis og endre informasjonen deres.

Avanserte søk hjelper deg med å opprette svært fokuserte kontaktgrupper, slik at du kan sende dem målrettede tilbud som er skreddersydd for deres behov og profil.

For å komme i gang velger du kontakter fra én eller flere kampanjer og velger en datoperiode. Angi om du vil inkludere kontaktene som for øyeblikket er involvert i en autosvarsekvens, eller ikke.

Opprett målrettede
abonnentsegmenter.

Bruk betingelsesverktøyet til å snevre inn søket ditt til abonnenter med spesielle egenskaper, som for eksempel: sted, abonnementsmetode og -dato, og demografi.

Eller snevre inn søket basert på innbokshandlinger. For eksempel kan du identifisere kontakter som ikke åpnet en spesifikk melding, eller kontakter som har mottatt et spesifikt antall tidsbaserte autosvar i en sekvens.

Bla i søkekriteriene som er tilgjengelig i søk i kontakter

Opprett komplekse søk ved å legge til betingelsesgrupper og definere sammenhenger mellom dem.

Etter hvert som du finstiller søket kan du umiddelbart se alle resultatene. Når du er fornøyd med segmentet kan du velge "Vis kontakter" for å fortsette og legge til flere handlinger for kontaktene i søket du gjorde.

Komplett administrering
av abonnentene på ett sted.

Sørg for å lagre søkene dine, slik at du kan endre dem senere for avansert segmentering. I den nye verktøyet for søk i kontakter er alle alternativene for administrasjon av abonnenter praktisk tilgjengelig.

Disse handlingene, som tidligere måtte aktiveres fra forskjellige kategorier, er nå enkelt tilgjengelige i det nye verktøyet for søk i kontakter. Nå kan du altså også:

  • Kopiere eller flytte kontakter fra en kampanje til en annen.
  • Legge til et egendefinert felt for abonnenter i et lagret søk.
  • Eksportere søkeresultater til populære filformater.
  • Sende en e-post til utvalgte mottakere i søket.

I tillegg kan du tilordne handlinger til hele segmentet eller til individuelle abonnenter; kopiere, flytte og fjerne, eller til og med sende en melding til en spesifikk kontakt direkte fra søkekategorien.

Det nye søkepanelet lar deg også vise all informasjon om abonnentene: autosvarsekvensdag, abonnentkilde, abonnentstatus og abonnenttype. Bla i kontakter som har avsluttet abonnementet, blitt svartelistet eller fjernet, er ubekreftet eller som ikke kunne motta e-post. Eller du kan velge kun gyldige abonnenter – alt med et museklikk.

Total kontroll på kontaktlistene dine på ett sted, for
maksimalt fokus og relevanse for kampanjene dine.

Bla gjennom alle funksjoner