BLACK FRIDAY-UKEN

En komplett markedsføringsplattform – nå med opptil 40 % rabatt!

BENYTT DEG AV TILBUDET

Vi gir deg fordeler som gir deg resultater

Start kontoen din nå og få tilgang til disse markedsføringsverktøyene
som gir deg et forsprang på konkurrentene.

Henvisningsprogram

Inviter en venn til GetResponse, så får begge en kreditt på $ 30. Hvis du får 3 venner til å kjøpe en betalt konto, får du i tillegg et gratis, valgfritt sertifiseringskurs for digital markedsføring.

Markedsføringsverktøyer

Få eksklusive tilbud og rabatter på markeds­føringstjenester fra GetResponse og våre samarbeidspartnere.

Sertifisering for digital markedsføring

Vil du bli ansett som en ekspert på nettbasert markedsføring? Delta på GetResponses sertifiseringskurs for digital markedsføring og få et sertifikat som er anerkjent i bransjen. Oppgrader til PRO-planen for gratis tilgang til sertifiseringskurset for e-postmarkedsføring.

Markedsplass

Trenger du hjelp fra eksperter med å lage innhold, planlegge markedsføringen eller designe maler? Se gjennom databasen vår og finn de beste tilbudene for akkurat din virksomhet. Er du allerede en markeds­føringsekspert? Bli en del av GetResponse i dag og hjelp små virksomheter med å vokse.

Hjelpesenter

Trenger du hjelp med å bruke GetResponse eller for å lykkes bedre med kampanjene dine? Vi besvarer alle spørsmålene dine. Lær mer om funksjoner og velutprøvde strategier, få tilgang til webinarene våre og se at markedsføringen din tar av!

Døgnåpen brukerstøtte

Trenger du hjelp? Ta kontakt med vår prisvinnende, femstjerners brukerstøtte – den er åpen døgnet rundt. Start en chat eller send oss en e-post. Vi hjelper deg gjerne.

GetResponse University

Gi deg selv markedsførings-superkrefter. Meld deg på e-postkursene våre og få produktkunnskap, nyttige tips og strategier rett i innboksen din.

Innføringswebinar

Webinaret vårt gir deg en innføring i GetResponse-kontoen din, slik at du kan lage gode, nettbaserte markedsføringskampanjer og utvikle virksomheten din. Se hvordan du kan bruke dashbordet ditt, bygge kontaktlisten, publisere effektive landingssider og skjemaer, sende e-poster, med mer.

Listebyggingsprogram

Lær hvordan du får listen din til å vokse ved å mestre e-postmarkedsføring, tekstskriving, konverteringsoptimalisering, trafikkgenerering, blogging og mange flere viktige ferdigheter innen nettbasert markedsføring. Begynn læringsprosessen, følg med på fremgangen din og få tilgang til materiell i GetResponse-kontoen.