GetResponse CRM

GJØR KUNDEEMNENE DINE OM TIL BETALENDE KUNDER. ALT PÅ ETT STED.

Samle, kommunisere, selg, repeter

GetResponse CRM gir deg bedre kunnskap om salgsprosjektene dine.
På denne måten kan du se hvor de er og hva de gjør – på alle nivåer av salgskanalen din.

Fullfør flere salg med egendefinerte salgskanaler.

Lag en egendefinert salgskanal for å se og organisere hele salgsprosessen.

Finn muligheter og overvåk salgsprosessen med salgsprosjekter og nivåer. Sett dem opp slik at de gir et riktigst mulig bilde av forretningsmodellen din og prosessen for bearbeiding av kundeemner.

Hold oversikt over alle kundeemner på ett sted.

Spor alle kundeemner og alle handlinger fra ett sted, slik at ingen salgsprosjekter blir glemt. Definer kundeemneeier, lukkedato og prosjektverdi. Du kan enkelt sortere og overvåke salgsprosjektene dine for å oppdage de raskeste salgene. Etterpå kan du dra og slippe dem lenger fremme i salgskanalen.

Følg med på salgsprosjektene dine.

Legg til merknader og kommentarer i salgsprosjektene for å enkelt følge med på daglige aktiviteter og overgå målene dine for salg og markedsføring.

Vær klar når kunden er klar: Bruk CRM-kalenderen til å automatisk planlegge kontaktpunkter.

Hold kontrollen på salg og markedsføring.

Få total oversikt over alle kundeemnene i kundeprosessen din. Sett GetResponse CRM i forbindelse med e-postmarkedsføring, automatisering og andre plattformfunksjoner. Alt på ett sted.

Planlegg prosesser rundt alle nivåer, tagger, poengsummer og andre kriterier for salgsprosjektene. Send nyhetsbrev når salgsprosjektene når bestemte nivåer.

Få e-postlisten din til å jobbe for deg – for alle produkter, på samme plattform. Sett alt i sammenheng og kjør kampanjer i flere kanaler basert på sanntidsdata.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?