GetResponse Ecommerce Suite

Alle de effektive verktøyene du trenger for å gjøre besøkende i butikken til ivrige kunder. Gjør det enkelt å markedsføre nettbutikken din – og øke salget.

Integrer butikken din

Dataene til butikken din er en gullgruve. Bruk våre e-handelsintegreringer med populære plattformer til å se hva kundene elsker å kjøpe – og bruk denne informasjonen. Send automatiske, persontilpassede tilbud for å øke konverteringen og selge mer. Slik vil du alltid ligge et hestehode foran de mange markedsførerne som ikke utnytter dataene sine.

Smartere mersalg med reelle data

Overbevis kundene om å kjøpe mer ved å anbefale produkter du vet de vil like. Du kan gjøre alt automatisk, ved hjelp av reelle data fra butikken din.

Nå er det enkelt å få kundene til å komme tilbake og kjøpe mer. Bare dra og slipp anbefalingsmodulen inn i meldingene dine for å velge produktkategoriene du ønsker å promotere.

Se hvordan

Vinn tilbake kunder som har avbrutt kjøpene sine

Lokk nølende kunder til å kjøpe med påminnelser og tidsbegrensede tilbud.

Du kan automatisk utløse påminnelser til kunder som har avbrutt kjøpene sine. Deretter er det bare å se på at fortjenesten øker.

Automatisering ved avbrutt kjøp med eksempel-e-post

Automatiser oppfølging etter kjøp

Bruk automatisert markedsføring til å sende perfekt timede oppfølgings-e-poster: kjøpsbekreftelser, påminnelser om avbrutte kjøp, tilleggstilbud og produktforslag.

Prikken over i-en? Automatiseringsmalene våre gjør konfigurasjonen superenkel. Du trenger bare å velge egendefinerte meldinger, så er du i gang med å optimere kundeprosessene dine. Enkelt og strategisk.

Automatisk oppfølging etter kjøp med eksempel-e-post

Send til de riktige personene til riktig tidspunkt

Bruk dataene fra butikken din til å segmentere kundene og sende målrettede meldinger når det betyr mest. Vil du sende et tilbud til personer som brukte over $ 100 forrige måned? Enkelt! Segmentet ditt legger automatisk til disse kundene i gruppen.

Hva med engangskunder som ikke har kjøpt noe mer? Lag et segment som utløser en påminnelse på tidspunktet du ønsker. Med segmenter kan du effektivisere prosessene dine for automatisert markedsføring via det dynamiske filterelementet, slik at du kan gjøre målretting av e-handelen til en viktig del av markedsføringsstrategien din.

Lær mer om segmentering i e-handel

Liste over e-handelskunder fra søkeresultater

Lokk besøkende i butikken til å melde seg på listen din

Bruk popup-skjemaer i nettbutikken for å få flere kontakter i listen din. Utløs optimerte skjemaer som frister besøkende til å melde seg på e-postlisten din for eksklusive tilbud og oppdateringer, slik at de kommer tilbake.

Når du integrerer butikken din med GetResponse, blir nye kunder automatisk lagt til i listen. Dermed kan du enkelt følge opp, kommunisere og sende nye tilbud – igjen og igjen.

Eksempel på e-handelsnettsted og registreringsskjema

Gjør det enklere å kjøpe nå

Bruk PayPals kapasitet til det fulle med en «Kjøp nå»-knapp i meldinger og på landingssider. Gi kundene mulighet til å kjøpe fra deg på sekunder.

Se hvor enkelt det er

Logoer for PayPal og betalingsleverandører

Sporing og rapporter om nye kontakter

Følg med på hva kontaktene gjør med e-postene dine – fra registreringstidspunktet og gjennom hele abonnementsperioden. Følg med på åpninger, klikk, delinger i sosiale medier og avsluttede abonnementer. Alt fra ett intuitivt analysepanel.

Rapport for e-poststatistikk
Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?
Bla gjennom alle funksjoner