GetResponse Ecommerce Suite

Alle de effektive verktøyene du trenger for å gjøre besøkende i butikken til ivrige kunder. Gjør det enkelt å markedsføre nettbutikken din – og øke salget.

Integrer butikken din

Dataene til butikken din er en gullgruve. Bruk våre e-handelsintegreringer med populære plattformer til å se hva kundene elsker å kjøpe – og bruk denne informasjonen. Send automatiske, persontilpassede tilbud for å øke konverteringen og selge mer. Slik vil du alltid ligge et hestehode foran de mange markedsførerne som ikke utnytter dataene sine.

Smartere mersalg med reelle data

Overbevis kundene om å kjøpe mer ved å anbefale produkter du vet de vil like. Du kan gjøre alt automatisk, ved hjelp av reelle data fra butikken din.

Nå er det enkelt å få kundene til å komme tilbake og kjøpe mer. Bare dra og slipp anbefalingsmodulen inn i meldingene dine for å velge produktkategoriene du ønsker å promotere.

Se hvordan

Vinn tilbake kunder som har avbrutt kjøpene sine

Lokk nølende kunder til å kjøpe med påminnelser og tidsbegrensede tilbud.

Du kan automatisk utløse påminnelser til kunder som har avbrutt kjøpene sine. Deretter er det bare å se på at fortjenesten øker.

Automatisering ved avbrutt kjøp med eksempel-e-post

Automatiser oppfølging etter kjøp

Bruk automatisert markedsføring til å sende perfekt timede oppfølgings-e-poster: kjøpsbekreftelser, påminnelser om avbrutte kjøp, tilleggstilbud og produktforslag.

Prikken over i-en? Automatiseringsmalene våre gjør konfigurasjonen superenkel. Du trenger bare å velge egendefinerte meldinger, så er du i gang med å optimere kundeprosessene dine. Enkelt og strategisk.

Automatisk oppfølging etter kjøp med eksempel-e-post

Send til de riktige personene til riktig tidspunkt

Bruk dataene fra butikken din til å segmentere kundene og sende målrettede meldinger når det betyr mest. Vil du sende et tilbud til personer som brukte over $ 100 forrige måned? Enkelt! Det egendefinerte filteret ditt legger automatisk til disse kundene i gruppen.

Hva med engangskunder som ikke har kjøpt noe mer? Lag et egendefinert filter for å utløse en påminnelse på tidspunktet du ønsker. Egendefinerte filtre lar deg effektivisere prosessene dine for automatisert markedsføring via det dynamiske filterelementet, slik at du kan gjøre målretting av e-handelen til en viktig del av markedsføringsstrategien din.

Lær mer om segmentering i e-handel

Liste over e-handelskunder fra søkeresultater

Lokk besøkende i butikken til å melde seg på listen din

Bruk popup-skjemaer i nettbutikken for å få flere kontakter i listen din. Utløs optimerte skjemaer som frister besøkende til å melde seg på e-postlisten din for eksklusive tilbud og oppdateringer, slik at de kommer tilbake.

Når du integrerer butikken din med GetResponse, blir nye kunder automatisk lagt til i listen. Dermed kan du enkelt følge opp, kommunisere og sende nye tilbud – igjen og igjen.

Eksempel på e-handelsnettsted og registreringsskjema

Gjør det enklere å kjøpe nå

Bruk PayPals kapasitet til det fulle med en «Kjøp nå»-knapp i meldinger og på landingssider. Gi kundene mulighet til å kjøpe fra deg på sekunder.

Se hvor enkelt det er

Logoer for PayPal og betalingsleverandører

Sporing og rapporter om nye kontakter

Følg med på hva kontaktene gjør med e-postene dine – fra registreringstidspunktet og gjennom hele abonnementsperioden. Følg med på åpninger, klikk, delinger i sosiale medier og avsluttede abonnementer. Alt fra ett intuitivt analysepanel.

Rapport for e-poststatistikk
Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?
Bla gjennom alle funksjoner