E-postmarkedsføring

Åpnede meldinger, klikkede koblinger, gjennomførte salg

Et sett med verktøyer for e-postmarkedsføring som er utviklet for å gi skreddersydde
tilbud til abonnentene dine når de er mest aktive. Lag en effektiv
strategi for e-postmarkedsføring med noen få, enkle trinn.

Lag uimotståelig innhold

Slipp kreativiteten din løs med ubegrensede designmuligheter. Bruk dra-og-slipp-verktøyet eller HTML-kodeverktøyet og lag et mesterverk! Tilpass en av de over 500 perfekt designede malene eller start fra bunnen og lag din egen.

Velg blant 5000 lisensierte Shutterstock-bilder for å gi meldingen en profesjonell look.

Thumbs

Perfekt utformede e-poster – på alle enheter. Bruk mobil forhåndsvisning i verktøyet for å holde øye med utformingen gjennom hele prosessen. Med mobilklare, forhåndsdesignede maler og forhåndsvisning i appen, vil du garantert levere perfekt formaterte e-poster uansett.

Newsletter Creator

Vær personlig

"Kjære abonnent" holder ikke. Bruk abonnentenes navn og bruk viktig informasjon om vedkommende i meldingene. Bruk dynamisk innhold for å forsikre at du kun leverer de mest relevante, personlig tilpassede e-postene til målgruppen din.

Contact Details

Automatisk markedsføring med autosvar

Sett markedsføringen din på autopilot. Start meningsfylte og varige dialoger med abonnentene dine fra det øyeblikket de registrerer seg.

E-kurs, opplæringssykluser, ukentlige og daglige tips og mye mer – alt administreres i et dra-og-slipp-verktøy.

Calendar

Segmenter abonnentlistene dine og gjør dem mer målrettede

Masseutsendelser av e-poster til tusenvis av abonnenter som ikke har noe til felles er ingen god metode for å utvikle forholdet til abonnentene og får dem til å engasjere seg for innholdet ditt.

Bruk vår avanserte segmentering til å opprette grupper med kontakter som har viktige fellestrekk og send målrettede, relevante meldinger. Gruppekontakter som er basert på egendefinerte data, geoplassering, abonneringsdato og -kilde, abonnentaktivitet og mye mer.

Subscribers

Optimer leveringen av meldingene

Ikke forsvinn i mengden av andre e-poster som oversvømmer abonnentenes innbokser. Sørg for optimal levering ved hjelp av perfekt timing. Meldingene leveres til innboksen når abonnenten er på sitt mest aktive, noe som gir større sannsynlighet for at vedkommende åpner meldingen din og responderer på den.

Timing

E-poster kjenner ingen grenser! Bruk tidskontrollfunksjonen for å sørge for at meldingen din leveres til abonnentene over hele verden til bestemte tidspunkter for hver enkelt tidssone.

Uansett hvilke triks du bruker, vil du ikke lykkes dersom programvaren du bruker til e-postmarkedsføring ikke har en pålitelig, anerkjent og vel ansett status for levering av meldingene. GetResponses meldinger er hvitelistet av alle de største internettleverandørene, noe som gir prioritert håndtering og en leveringsprosent på 99.

99%av e-postene blir levert

Spor og optimer

Følg med på hva som skjer
i e-postmarkedsføringskampanjene dine. Bruk sporing av åpninger, klikk, delinger i sosiale medier og avsluttede abonnementer – alt i et intuitivt analysepanel.

Analytics
Listevekst +25527

Segmenter abonnentene basert på meldingsaktiviteten deres og handle ut ifra dette.

Aktivitetssporing i sanntid gir deg en oversikt over abonnentene fra hele verden når de mottar, åpner og klikker i meldingene dine.

Map

Du er ikke helt ferdig ennå! Test, og så test på nytt. Gå grundig gjennom e-postkampanjene dine og bruk A/B-tester til å optimere alt fra emnelinjer og fra-adresser til meldingsdesign og -innhold. Se hva abonnentene liker og send kun det som fungerer best.

Newsletter
klikkprosent 8%
VS.
Newsletter
klikkprosent 12%

Se selv

Se hvordan den profesjonelle bloggeren Leslie Samuel bruker GetResponse til sin episke e-postmarkedsføring.

18 % av markedsførere i alle bransjer oppga at e-postmarkedsføring gir utmerket avkastning, noe som gjør dette til det klart beste verktøyet for ROI.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?