Intuitiv e-postanalyse

Det enkleste, smarteste og mest avanserte verktøyet for e-postanalyse som finnes. Maksimerer ROI-en for dine e-poster. Tar foretaket ditt et skritt videre.

Aktivitetssporing i sanntid

Vis statistikk for aktivitet og effektivitet, som åpninger, gjennomklikking og oppnådde mål, i sanntid. Analyser abonnentenes aktivitetsmønstre og optimer kampanjene dine basert på sikre data.

Aktivitetssporing i sanntid

Statistikk
for mobilvisninger

Finn ut hvilke e-postklienter mottakerne dine bruker til å vise e-postene dine – Yahoo, iPhone, Outlook eller Gmail. Sammenlign skrivebordsklienter og mobilklienter. Vis informasjon om bestemte e-postklienter og nettlesere. Optimer e-postene dine i henhold til målgruppens preferanser.

Skrivebord
Desktop stats
Mobil
Mobile stats

E-postsammenligning

Sammenlign resultatene for to meldinger og finn ut hvilken som genererte de beste resultatene. Du kan enkelt analysere åpninger, klikk, abonnementavslutninger og konverteringer, og du vil få et klart bilde på hva som fungerer best for dine kunder og hvorfor.

Ekte e-post-ROI

Finn ut hvordan e-postkampanjer fungerer på din nettside. Du kan enkelt installere en sporingskode på nettsiden din og la GetResponse spore antall salg, registreringer eller besøk på nettsiden som kommer via en kobling i e-postkampanjen din.

Statistikk for autosvar

Nå kan du raskt sammenligne all statistikk for autosvarmeldinger i lettfattelige grafer. Du kan raskt identifisere svake punkter og endre meldingene for bedre ytelse og resultater.

Statistikk for autosvar
Statistikk for autosvar

Abonnentstatistikk

Hvilken visning fungerer best for deg – diagram eller tabell? Vi har begge! Sjekk enkelt størrelsen på listen din. Verifiser antall abonneringer og avsluttede abonnementer. Se grundig på hvilke registreringsmetoder målgruppen din foretrekker. Se listen din vokse for hver dag som går.

Subscriber stats
Listevekst

+25527

Gjennomsnitt
per dag

+25527

Statistikk for deling på sosiale medier

Ta pulsen på hvordan e-postene dine gjør det på nettet. Tell tweets, likes og kommentarer. Statistikk for de viktigste sosiale nettverkene Facebook, Twitter, LinkedIn og Pinterest kan hjelpe deg med å bestemme hvilke medier som fungerer best for deg.

Segmentering med ett klikk

Med ett klikk kan du velge responsive undergrupper og sende relevant innhold til de som åpner eller klikker på meldingen din. For de som ikke åpnet den forrige e‑postmeldingen kan du endre tittelen og sende den igjen.

Segmentering med ett klikk

Smart rapportering

Sett opp automatiserte rapporter som leveres på e-post på regelmessig basis, f.eks. tre dager etter at meldingen ble publisert. Interaktive grafer forteller deg alt om kampanjene dine, fra åpninger og klikk til returer og grunnene til avsluttede abonnementer.

Smart rapportering

A/B-tester

Øk interessen for e-postene dine og lær hva som fungerer best for dine kontakter. Test, analyser og juster e-posten for optimal ytelse med robuste A/B-tester. Du kan teste meldingens innhold, emne, avsenderfelt, klokkeslett og ukedag. Lag opptil 5 versjoner for alle disse A/B-testtypene for å finne den beste strategien.

Newsletter
klikkprosent 8%
VS.
Newsletter
klikkprosent 12%

Verdenskart

Uansett størrelse på virksomheten din, er det viktig å vite hvilke typer handlinger kundene dine utfører på forskjellige steder. Den praktiske kartvisningen vår gir deg en presis oversikt over abonnentene dine over hele verden, slik at du kan følge med på og definere responsmønstrene deres.

Sjekk ut det alle snakker om

Testimonial

GetResponse er det perfekte systemet til å spore trafikken på nettstedet ditt. E‑postanalysen er svært detaljert, slik at du kan spore de forskjellige aspektene av kampanjen din. Alle som kjører nettbaserte markedskampanjer bør ha GetResponse.

Brenda Cleland, Findtruesuccess.com

Den gjennomsnittlige åpningsprosenten for alle bransjer er 27 %. Optimer åpningsprosenten din ved å teste emner og preheaders.

Kun 16,5 % av markedsførere bruker avansert e-postanalyse til å måle ROI-en for hver enkelt innholdsenhet som sendes via e-post.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?