99 % av e-postene blir levert1

E-postene dine er i gode hender med GetResponse.

1 Uavhengig vurdering fra Return Path, et tredjepartsselskap.

Samtykke er viktig

Vi er sterke forkjempere for samtykkebasert
e-postmarkedsføring, fordi en "spamfri sone" er en avgjørende faktor for å oppnå den beste leveringsprosenten. Derfor har vi skapt noe mer enn bare retningslinjer for anti-spam; vi har skapt en kultur for anti-spam!

Misbrukavdelingen vår følger med på kontoer og tar grep for å bekjempe spesifikke trusler. De forsøker først å sende advarsler, men hvis det er nødvendig kan de også stenge kontoer. Det viktigste vi gjør er imidlertid opplæring. Vi sprer markedsføringskunnskap,
e-postetikette og god praksis gjennom bloggen vår, nyhetsbrev og gratis brukerveiledninger.

Feedbacklooper og hvitelister

Vårt mål er å sørge for at e-postene dine når frem til kundenes innbokser. Derfor fjerner vi automatisk abonnenter som markerer e-postene dine som spam, for å beskytte ryktet ditt og sikre fremtidig levering.

Siden 1998 har GetResponse deltatt i feedbacklooper for å pleie forholdene til de største internettleverandørene (ISP), blant annet:

AoL, Outlook, Yahoo, Synacor, Fastmail, Time Warner Cable, SilverSky, Comcast, Bluetie, Cox, Rackspace, Tucows, Mail.ru, Yandex, Terra.com.br, Zoho og Seznam.

Aol. Time Warner Cable Yandex SilverSky FastMail terra
Outlook.com ZOHO Sezam.cz rackspace synacor
tucows Yahoo! mail.ru COX Comcast

Automatisk listehygiene

Vi behandler returer og forespørsler om å bli fjernet fra
e-postlisten umiddelbart, slik at dine
e-postmarkedsføringslister holdes fri for leveringsproblemer. Dette forbedrer ryktet ditt som avsender, sørger for at du overholder CAN-SPAM og øker prosentandelen av
e-postene dine som havner i innboksen.
Vi legger automatisk til topptekster med koblinger for å avslutte abonnementet som fungerer med de innebygde funksjonene for dette hos de store e-postleverandørene, som for eksempel Gmail.

Leveringsprosent i verdensklasse

Vårt mål er å sørge for en best mulig leveringsprosent for e-postene dine. Siden arbeid med god leveringsprosent er en kontinuerlig prosess, samarbeider vi med ledende aktører som Return Path, Litmus, Port 25, SpamHaus og SpamAssassin for å hele tiden ha tilgang til den beste teknologien.

Bransjeproaktivitet

GetResponse er et vel ansett medlem av alle de store bransjeorganisasjonene innen e-post, blant annet de som er nevnt nedenfor. Vi deltar aktivt i å fastsette god praksis og standarder innen e-post, slikt at kundene våre kan dra nytte av bedre leveringsprosent.Messaging Anti-Abuse Working Group (MAAWG) er en av de største verdensomspennende organisasjonene som jobber mot alle former for misbruk av meldingstjenester. MAAWG kjemper mot spam, phishing, tjenestenektangrep (DoS), mobilspam og alle andre former for e-postmisbruk. Organisasjonen har medlemmer over hele verden som representerer over en milliard e-postinnbokser.Email Experience Council (EEC) er en profesjonell, verdensomspennende organisasjon som jobber for
e-postmarkedsføring, med et spesielt fokus på avkastning på investeringen (ROI).
Online Trust Alliance (OTA) er en bransjegruppe som støttes av over 100 organisasjoner over hele verden. Gruppen fremmer innovasjoner som beskytter internettbrukere og øker påliteligheten på nett.Email Sender and Provider Coalition (ESPC) er en gruppe bransjeledere som jobber sammen for å bli kvitt spam og leveringsproblemer gjennom lovgivning, utvikling av teknologi og bransjestandarder.

Autentisering

Vi bruker autentisering for å forhindre at e-postene dine blir feilbedømt og blokkert av spamfiltrene. GetResponse-plattformen støtter Sender Policy Framework (SPF) og signering av meldinger med DomainKeys Identified Mail (DKIM).Et SPF-register (Sender Policy Framework) er en type DNS-register (Domain Name Service) som identifiserer
e-postservere som har tillatelse til å sende e-poster på vegne av domenet ditt.
DomainKeys Identified Mail (DKIM) er en metode for å identifisere sendere som er assosiert med et meldingsdomene og dette domenets rykte. DKIM evaluerer hvorvidt meldingen er pålitelig og kan leveres.

Dobbel bekreftelse gir bedre e-postmarkedsføringsstatistikk og bedre leveringsprosent.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?