Lag HTML-e-poster på din måte

Optimal e-postdesign

La kreativiteten din få utløp med flotte maler og ubegrensede designmuligheter.

Frihet med dra-og-slipp

Gjør hver eneste mal unik; rediger bildene til optimal kvalitet med et perfekt WYSIWYG-e-postverktøy med ubegrensede muligheter.

  • Smart bilderedigering: Du kan skalere, endre størrelse, beskjære og mye mer i utkastet. Sjekk ut mulighetene til redigering av bilder.
  • E-posthistorikk: Se nyhetsbrevets historikk og angre eventuelle endringer som er gjort.
  • Bibliotek med grunnleggende elementer: Legg til knapper, tekstblokker, bilder og mer – enkelt, raskt og hvor du vil.
  • Utdragsarkiv: Lagre innholdsutdrag og bruk dem på nytt i flere e-poster.
/ / / / / /

Integrert spampoenggivning

Kjør en avansert spamkontroll av innholdet ditt for å gi e-postene dine en best mulig sjanse til å unngå å havne i søppelposten, levert av SpamAssassin™. Gjør e-postene dine sikre mot de strengeste anti-spam-kriteriene for å unngå å bli flagget, forbedre ryktet ditt blant internettleverandører og optimere leveringsprosenten.

SpamAssassin™ sjekker meldingsinnholdet mot oppdaterte lister med «spam-ord» og spesifikke spam-filtre som analyserer formatering, antall og typer koblinger, bilder, koding, avsenderfelter, topptekster, ansvarsfraskrivelser, med mer. Til slutt vil SpamAssassin™ gi deg tips om områder som bør korrigeres.

/

Fullt responsive e-poster

E-postene dine vil se perfekte ut, uansett enhet. Alle e-poster som er opprettet i GetResponse optimeres automatisk for alle mobile enheter, uten ekstra kostnad. Se hvordan e-postene vil se ut på mobile enheter i sanntid med funksjonen for mobilforhåndsvisning som er innebygd i e-postverktøyet.

Laptop Tablet Smartphone

Automatiske produktanbefalinger

Ved å bruke reelle data hentet fra e-handelsbutikken din, kan du selge mer til kundene dine ved å anbefale produkter du vet de vil like. Nå kan du enkelt få kundene til å komme tilbake og kjøpe mer. Dra og slipp anbefalingsblokken i meldingene dine og velg produktkategoriene du vil promotere.

Over 500 maler og 5000 lisensierte bilder

Velg fra galleriet med perfekt designede e-postmaler og gi meldingen et profesjonelt preg. Bruk et av de 5000 tilgjengelige bildene for å gi kreativiteten din fritt utløp og tiltrekke, imponere og inspirere mottakerne.

Thumbs
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail

Kreativitet på din måte

Start fra bunnen med grunnleggende maler eller egen kode. Sjekk ut dokumentasjonen fra utviklerne våre for å lære mer.

/ /

Har du allerede egne maler? De kan enkelt importeres fra en ZIP-fil eller URL, eller kopieres og limes inn i form av kode.

/

Finjustering av meldingen

A/B-tester

Det er enkelt å teste, analysere og justere e‑postene dine for å sikre optimal ytelse. Test opptil fem variasjoner av emnelinjer, innhold, fra-felter og leveringstider.

Dynamisk innhold og personalisering

Bruk kunnskapen din om kundene til å kun levere relevant, personlig og verdifullt innhold. Vis forskjellige bilder, handlingsknapper og tekst basert på kundenes preferanser og handlinger.

Forhåndsvisning
av e-post

Forsikre deg om at e-postene dine ser bra ut‑i‑alle innbokser før du sender. Valideringsverktøyet har forhåndsvisning for skrivebord, webmail og mobile enheter.

Mobilforhåndsvisning

Perfekt designede e-poster – til alle enheter. Bruk forhåndsvisningen i verktøyet til å holde kontroll på designen gjennom hele prosessen.

Integrering i sosiale medier

Øk effektiviteten til kampanjen med integrering i sosiale medier. Bruk integreringer i sosiale medier til å oppmuntre til deling, utvikle listen din, automatisere oppdateringer og engasjere målgruppen med videoer.

Klikksporing

Følg med på hva som skjer i e‑postmarkedsføringskampanjene dine. Overvåk klikkprosenten ved hjelp av verdifull statistikk.

Sporing med Google Analytics

Datafans, gled dere! Hvis du kobler opp mot Google Analytics-kontoen din vil meldingsstatistikken din være tilgjengelig i Google Analytics-panelet.

Preheaders

Preheaders er en viktig del av e-postene dine. Du kan enkelt dra og slippe preheaders inn i e‑postene for å gi mottakeren enda en grunn til å åpne dem.

Testmeldinger

Du ville ikke kjøpt sko uten å prøve dem først, så ikke trykk på send før du har testet meldingen selv. Send testmeldinger til en av avsenderadressene i kontoen din.

Vedlegg

Ikke alle ressurser er best som nedlasting fra nett. Legg til opptil 400 kB med filer som vedlegg til meldingene dine.

Nettbasert e-postarkiv

Meldingene dine er som små kunstverk, og de fortjener å bli vist frem i et galleri! Det nettbaserte e-postarkivet lar deg lagre alle nyhetsbrevene dine på ett sted.

Kun 17 % av markedsførerne drar nytte av e-postens styrker og bruker kontaktpunkter gjennom hele syklusen. Bruk e-postverktøyet til å designe e-poster for hele kundeprosessen.

Bruk e-postverktøyet til å designe og sende nyhetsbrev – den mest populære typen av e-postmarkedsføring. 58 % av markedsførerne gjør dette.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?