Foretaksløsninger

GetResponse har et omfattende utvalg av effektive løsninger som er tilpasset til å hjelpe mellomstore og store selskaper med å utnytte forretningspotensialet sitt.

Våre foretaksløsninger er utviklet for organisasjoner som har fokus på å kjøre virkningsfulle kampanjer som øker effektiviteten. Programmet inkluderer GetResponse-funksjoner som e-postmarkedsføring, landingssider, revolusjonerende skjemaer og perfekt timing. Dette kommer i tillegg til en egen infrastruktur, full brukertilpasning og profesjonell rådgivning.

 • Egen IP-adresse

  Firmaet ditt får en unik IP-adresse, noe som bidrar til å beskytte e-postomdømmet deres og oppnå en optimal leveringsprosent. Kombinert med egendefinert DKIM og en egen infrastruktur, vil dette muliggjøre effektiv og god kommunikasjon med den store databasen deres.

 • Egen kontoansvarlig

  Vi gir dere en egen kontoansvarlig som skal jobbe proaktivt sammen med dere for å øke effektiviteten og optimere de nettbaserte markedsføringskampanjene for å øke ytelsen. Ekspertteamet vårt er alltid tilgjengelig for råd, konsultasjon og målrettet støtte.

 • Opplæring

  Overgangen til GetResponse er rask og enkel. Temaet vårt støtter deg gjennom hele oppsettprosessen og hjelper deg med IP-adressen og serveroppsettet. Vi bidrar med opplæringsmateriell som dekker alle aspekter av nettbasert markedsføring, fra listeadministrasjon til API-integreringer.

 • Rådgivning

  ROI-ekspertene våre kan ta ansvaret og hjelpe deg med å skape maksimal konvertering. Vi kjører en grundig analyse av markedsføringsrutinene dine, indentifiserer lekkasjer og tilbyr skreddersydde løsninger for økt aktivitet i målgruppen og større evne til å beholde kunder.

 • 100 % sikkerhet

  Serverne våre er pålitelige, redundante og sikre, og leverer høy hastighet til kampanjene. Vi garanterer at domenet ditt er på en offentlig liste av pålitelige avsendere og hvitelistet hos alle de største internettleverandørene (ISP), noe som vil redusere antall spamklager til et minimum.

 • Leveringsprosent

  Vi er stolte over å tilby en spamfri løsning med en stabil levering på over 99 %. Vi samarbeider med lendende aktører i bransjen, som ReturnPath, SpamHaus og SpamAssassin, for å sikre overholdelse av CAN-SPAM og beskytte vårt rykte overfor kundene.

Velg blant et stort utvalg profesjonelle tjenester:

E-postrevisjon

Vi gjennomgår og administrerer listehygienen, listesegmenteringen og importer, og deler våre beste praksiser.

Innholdsutvikling

Tekstforfatterne våre lager et utkast til melding med engasjerende innhold som genererer høyere responsprosent.

Design av e-postmaler

Vi tilbyr helhetlig design og tilpasning av maler, med HTML som er optimert for å vise innholdet riktig på alle plattformer.

Egendefinert integrering

Programvareingeniørene våre jobber sammen med teamet ditt for å integrere og automatisere e-postmarkedsføringen med dine interne systemer, slik at vi kan skape en mest mulig effektiv prosess.

Omprofilering

GetResponse lar deg fritt tilpasse domenet ditt og fjerne GetResponse-logoen fra meldingene dine, slik at du kan fokusere på å bygge ditt eget varemerke.

Bransjeløsninger

Hos GetResponse har vi markedsføringsløsninger for alle typer bransjer. Vi bidrar med beste praksiser, verktøyer og tips for å hjelpe deg med å lage skreddersydde markedsføringskampanjer. Få mer informasjon om de ubegrensede mulighetene med GetResponse i bransjen din!
Se alle bransjeløsninger ›

Gi virksomheten din noe ekstra med bransjens mest effektive markedsføring og topp ytelse.

Bla gjennom alle funksjoner