Intuitiv e-postintelligens

Det enkleste, smarteste og mest avanserte verktøyet for e-postanalyse som finnes.
Maksimerer ROI-en for dine e-poster. Tar foretaket ditt et skritt videre.

GetResponse e-postanalyse
Tidsmålinger

Målinger over tid

Finn ut hvilke tidspunkt på dagen og hvilke dager i uken abonnentene dine bruker e-postene dine. I senere kampanjer kan du gruppere abonnentene dine basert på deres tidspreferanser og sende meldingen din på tidspunktene det passer for dem.

Segmentering med ett klikk

Segmentering med ett klikk

Med ett klikk kan du velge responsive undergrupper og sende relevant innhold til de som åpner eller klikker på meldingen din. For de som ikke åpnet den forrige
e-postmeldingen kan du endre tittelen og sende den igjen.

E-postsammenligning

E-postsammenligning

Sammenlign resultatene for to meldinger og finn ut hvilken som genererte de beste resultatene. Du kan enkelt analysere åpninger, klikk, abonnementavslutninger og konverteringer, og du vil få et klart bilde på hva som fungerer best for dine kunder og hvorfor.

Ekte e-post-ROI

Ekte e-post-ROI

Finn ut hvordan e-postkampanjer fungerer på din nettside. Du kan enkelt installere en sporingskode på nettsiden din og la GetResponse spore antall salg, registreringer eller besøk på nettsiden som kommer via en kobling i e-postkampanjen din.

Statistikk for autosvar

Statistikk for autosvar

Nå kan du raskt sammenligne all statistikk for autosvarmeldinger i lettfattelige grafer. Du kan raskt identifisere svake punkter og endre meldingene for bedre ytelse og resultater.

Smart rapportering

Smart rapportering

Sett opp automatiserte rapporter som leveres på e-post på regelmessig basis, f.eks. tre dager etter at meldingen ble publisert. Interaktive grafer forteller deg alt om kampanjene dine, fra åpninger og klikk til returer og grunnene til avslutted abonnementer.

Statistikk for deling på sosiale medier

Statistikk for deling på sosiale medier

Ta pulsen på hvordan e-postene dine gjør det på nettet. Tell tweets, likes og kommentarer. Statistikk for de viktigste sosiale nettverkene Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og Google+ kan hjelpe deg med å bestemme hvilke medier som fungerer best for deg.

Statistikk for e-postklienter

Statistikk for e-postklienter

De nye målingene viser deg hvordan mottakerne ser
e-postene dine i Yahoo, Outlook, Gmail eller på iPhone. Sammenlign datamaskiner med mobile enheter eller vis detaljer for spesifikke e-postklienter og nettlesere, og tilpass e-postene etter hvordan ditt publikum liker å lese dem.

Jeg elsker at man kan se den faktiske personen som åpner, ikke åpner eller klikker på koblinger i e-posten. Den nye versjonen lar meg også ENKELT sende e-post til gruppene som åpner eller ikke åpner
e-postene etc. Utrolig bra!Josh
Nettgründer

Vær smart!

Kom i gang med GetResponse e-postintelligens nå!

Bla gjennom alle funksjoner