Start din gratis prøveperiode

Tips for passordsikkerhet:

  • bruk minst 6 tegn
  • bland bokstaver og tall
  • bland store og små bokstaver
  • bruk spesialtegn (f.eks. @)
GetResponse Sp. z o.o. trenger e-postadressen din for å begynne å aktivere tjenesten. Mer informasjon i personvernerklæringen.

Spamkontroll

Send e-postene dine dit de hører hjemme – i innboksen, ikke i søppelposten. Levert av SpamAssassin™.

Overhold de strengeste bransjestandardene.

Kjør en avansert spamkontroll av innholdet ditt for å gi e‑postene dine en best mulig sjanse til å unngå å havne i søppelposten. Gjør e-postene dine sikre mot de strengeste anti-spam-kriteriene for å unngå å bli flagget, forbedre ryktet ditt blant internettleverandører og optimere leveringsprosenten.

Spampoeng

Spampoeng: 0,70 av maks. tillatt 5,00. E-posten vil antakeligvis IKKE bli identifisert som SPAM.

Få maksimal beskyttelse.

SpamAssassin™ kjører en spamkontroll av innholdet i meldingen din for å finne eventuelle elementer som kan føre til at internettleverandører klassifiserer den som spam (på skalaen 0–5).

Den filtrerer ikke bare mot kontinuerlig oppdaterte lister med "spam-ord", men bruker også avanserte spamfiltre til å analysere formatering, antall og typer koblinger, bilder, koding, "Fra"-felt, topptekster, ansvarsfraskrivelser, etc. Til slutt vil SpamAssassin™ gi deg tips om områder som bør korrigeres.

SpamAssassin™ er integrert med GetResponses meldingsverktøy, slik at den blir en del av prosessen når du oppretter nyhetsbrev – intuitivt og umulig å glemme. Dermed kan du være trygg på at meldingen din gjennomgår den strengeste anti-spam-kontrollen.

Spammåler
Spamkontroll

Få ekstern applikasjonsstøtte.

SpamAssassin™ er en ekstern applikasjon levert av Apache Software Foundation.

Den gir deg beskyttelse i toppklasse, gjennom kontinuerlig kontroll av lokale tester og nettverkstester samt ekspertisen til spamkontroll-eksperter.

Apache SpamAssassin er nummer 1 blant åpne antispam-plattformen som gir systemadministratorer et e-postfilter, spamkontroll og blokkering av uønsket bulk-e-post.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?
Bla gjennom alle funksjoner