Start din gratis prøveperiode

Tips for passordsikkerhet:

  • bruk minst 6 tegn
  • bland bokstaver og tall
  • bland store og små bokstaver
  • bruk spesialtegn (f.eks. @)

Spamkontroll

Bla gjennom alle funksjoner

Minimer risikoen for at e-postene dine blir fanget opp som spam og lever bransjens beste e-poster, ved å filtrere innholdet ditt med SpamAssassinTM.

Gjør e-postene dine sikre mot de strengeste anti-spam-kriteriene for å unngå å bli flagget, forbedre ryktet ditt blant internettleverandører og optimer leveringsprosenten.

Få maksimal beskyttelse

Få maksimal beskyttelse

SpamAssassinTM kontrollerer innholdet i meldingen din for å finne eventuelle elementer som kan føre til at internettleverandører klassifiserer den som spam (på skalaen 0–5).

Den filtrerer ikke bare mot kontinuerlig oppdaterte lister med "spam-ord", men analyserer også formatering, antall og typer koblinger, bilder, koding, "Fra"-felt, topptekster, ansvarsfraskrivelser, etc. Til slutt gir den deg tips om områder som bør korrigeres.

SpamAssassinTM er integrert i GetResponses meldingsverktøy, og blir dermed en del av prosessen for å opprette nye nyhetsbrev – intuitivt og umulig å glemme! Med dette sørger vi for at meldingene dine gjennomgår de tøffeste anti-spam-kontrollene.

Ekstern applikasjonsstøtte

SpamAssassinTM er en ekstern applikasjon levert av Apache Software Foundation. Den gir deg beskyttelse i toppklasse, gjennom kontinuerlig kontroll av lokale tester og nettverkstester samt ekspertisen til spam-eksperter.

Begynn med e-postmarkedsføring i dag!