Landingssider

Lag mobilresponsive landingssider for høy konvertering.
Skap interesse, kundeemner og omsetning for virksomheten din.

  • Velg en mal

  • Tilpass siden din

  • Publiser med ett klikk

  • Test og optimer

Fullt mobilresponsive maler

Velg blant hundrevis av 100 % responsive landingssidemaler i høy kvalitet som er laget for å konvertere. Bekreftelses-, salgs-, promoterings- eller nedlastingssider – velg det som passer best for virksomheten din. Legg til en personlig touch – og landingssiden din er klar på under 30 minutter!

Legg siste hånd på verket med 5000 Shutterstock-bilder. Bruk det integrerte bildeverktøyet til å lage perfekte bilder med noen få børstestrøk.

Fullt mobilresponsive maler

Fang potensielle kunders oppmerksomhet med en gang de kommer til landingssiden din.

Bruk bilder, tilby nedlastbart innhold, vis meldingen din med en gang de besøkende skroller, utløs en popup rett før de forlater siden eller fest et registreringsskjema nederst eller øverst på siden for å gi høyere konvertering.

Fang potensielle kunders oppmerksomhet med en gang de kommer til landingssiden din.

Bruk innebygde skjemaer for å skaffe kundeemner og kundedata – med tilpasningsbare etiketter og egendefinerte felter, slik at du kan starte arbeidet med kundeemnene dine med en gang de registrerer seg.

Mobilvisning

Er du fornøyd med skrivebordsvisningen? Bytt til mobilvisning for å justere og optimere siden for større konvertering på mobil.

Se hvordan de besøkende vil se landingssiden din på mobile enheter. Bytt mellom skrivebords- og mobilvisning for å forsikre deg om at designen din er klar til publisering.

Mobilvisning

Få flere konverteringer med nedtellinger

Vil du øke konverteringsprosenten? Bruk nedtellinger til å oppmuntre kundene til å gjøre noe. Legg dem til i salgstilbud, webinarinvitasjoner, produktlanseringer og eventregistreringer.

Få flere konverteringer med nedtellinger

Dra-og-slipp-verktøy

Du trenger ingen teknisk kunnskap. Det er bare å dra og slippe – enklere blir det ikke! Flytt, beskjær, grupper og endre størrelse eller form på elementene på landingssidene dine.

Du kan enkelt justere designen din til mobile enheter med mobilsideverktøyet.

Dra-og-slipp-verktøy

Fleksible
publiseringsalternativer

Bruk GetResponse underdomener gratis eller velg et domene for publisering av GetResponse-landingssidene dine.

Beskytt domenet du kobler til GetResponse-landingssiden ved hjelp av SSL-sertifikatet.

Fleksible<br> publiseringsalternativer

A/B-tester og analyser

Få mer kunnskap om sidene dine og gjør dem bedre med A/B-tester som hjelper deg med å finne webdesignen med best ytelse. Bruk SEO-verktøyene for å nå den rette målgruppen i en travel, digital verden.

A/B-tester og analyser

Integrert med
favorittplattformene dine

Bruk populære analyse- og remarketing-plattformer på landingssidene dine og benytt sporing og optimering for å gi best mulig ytelse.

Facebook
Google Analytics
YouTube
PayPal
Wordpress
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integrert med<br> favorittplattformene dine

Gjør abonnentene til kunder

Hold kommunikasjonen i gang med GetResponses komplette, nettbaserte programvare for markedsføring. Skaff kundeemner ved hjelp av landingssidene dine. Bruk e‑postmarkedsføring til å aktivisere abonnentene med en gang de abonnerer. Bruk webinarer til å lære dem opp og gjøre dem til gode kundeemner. Gjør markedsføringen din automatisk for å gjøre de gode kundeemnene til lojale kunder.

Bruk landingssideverktøyet til å lage noen forskjellige versjoner av en landingsside og teste konverteringen. Den gjennomsnittlige landingssidekonverteringen for alle bransjer er 7,11 %.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?