Start din gratis prøveperiode

Tips for passordsikkerhet:

 • bruk minst 6 tegn
 • bland bokstaver og tall
 • bland store og små bokstaver
 • bruk spesialtegn (f.eks. @)
GetResponse Sp. z o.o. trenger e-postadressen din for å begynne å aktivere tjenesten. Mer informasjon i personvernerklæringen.

Landingssider

Lag mobilresponsive landingssider for høy konvertering.
Skap interesse, kundeemner og omsetning for virksomheten din.

 • Velg en mal

 • Tilpass siden din

 • Publiser med ett klikk

 • Test og optimer

Fullt mobilresponsive maler

Velg mellom hundrevis av 100 % responsive landingssidemaler i høy kvalitet som er laget for å konvertere. Bekreftelse, salg, promotering eller nedlasting – velg det som passer best for virksomheten din. Legg til en personlig touch – og landingssiden din er klar på under 30 minutter!

Legg siste hånd på verket med over 1000 gratis iStock-bilder. Bruk det integrerte bildeverktøyet til å lage perfekte bilder med noen få børstestrøk.

Fullt mobilresponsive maler

Mobilvisning

Er du fornøyd med skrivebordsvisningen? Bytt til mobilvisning for å justere og optimere siden for større konvertering på mobil.

Se hvordan de besøkende vil se landingssiden din på mobile enheter. Bytt mellom skrivebords- og mobilvisning for å forsikre deg om at designen din er klar til publisering.

Mobilvisning

Dra-og-slipp-verktøy

Du trenger ingen teknisk kunnskap. Det er bare å dra og slippe – enklere blir det ikke! Flytt, beskjær, grupper og endre størrelse eller form på elementene på landingssidene dine.

Du kan enkelt justere designen din til mobile enheter med mobilsideverktøyet.

Dra-og-slipp-verktøy

Fleksible
publiseringsalternativer

Bruk GetResponse underdomener gratis eller velg et domene for publisering av GetResponse-landingssidene dine.

Fleksible<br> publiseringsalternativer

A/B-tester og analyser

Få mer kunnskap om sidene dine og gjør dem bedre med A/B-tester som hjelper deg med å finne webdesignen med best ytelse. Bruk SEO-verktøyene for å nå den rette målgruppen i en travel, digital verden.

A/B-tester og analyser

Innebygde nettskjemaer

Den perfekte squeezeside-generatoren skaffer kundeemner og brukerdata – med tilpasningsbare etiketter og egendefinerte felter, slik at du kan starte arbeidet med kundeemnene dine med en gang de registrerer seg.

Innebygde nettskjemaer

Integrert med
favorittplattformene dine

Bruk populære analyse- og remarketing-plattformer på landingssidene dine og benytt sporing og optimering for å gi best mulig ytelse.

Facebook
Google Analytics
Kissmetrics
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integrert med<br> favorittplattformene dine

Mer synlighet og flere konverteringer

 • Gjør salgslandingssidene dine mer attraktive ved bruk av integrerte videoer. Du legger enkelt til videoer fra YouTube, Vimeo, Wistia og Vidyard.

 • Legg til en fane på Facebook-siden din på null komma niks. Legg til ikoner for deling på sosiale medier på landingssiden din og la besøkende dele den med andre.

 • Legg til rette for impulshandling ved å legge til PayPals “Kjøp nå”-knapp for større salg og flere bestillinger.

Gjør abonnentene til kunder

Hold kommunikasjonen i gang med GetResponses komplette, nettbaserte programvare for markedsføring. Skaff kundeemner ved hjelp av landingssidene dine. Bruk e‑postmarkedsføring til å aktivisere abonnentene med en gang de abonnerer. Bruk webinarer til å lære dem opp og gjøre dem til gode kundeemner. Gjør markedsføringen din automatisk for å gjøre de gode kundeemnene til lojale kunder.

Bruk landingssideverktøyet til å lage noen forskjellige versjoner av en landingsside og teste konverteringen. Den gjennomsnittlige landingssidekonverteringen for alle bransjer er 7,11 %.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?
Bla gjennom alle funksjoner