Avansert søk
og segmentering

Segmenter kontaktene i grupper for maksimal relevans og målretting av e-postkampanjene dine.

Bruk avanserte søkeverktøy til å organisere kontaktene dine i undergrupper og segmenter. Send deretter tilpassede e-poster som kontaktene elsker å åpne – og øk engasjementet og konverteringen.

Bli proff på segmentering.

Selv om du ikke har erfaring med segmentering, lar GetResponse deg raskt og enkelt opprette grupper basert på utallige kombinasjoner av forskjellige betingelser, som for eksempel:

  • egendefinert abonnentinformasjon
  • sted
  • dato og kilde for abonnement
  • siste meldingsdato
  • abonnentaktivitet (åpninger og klikk)
  • hvorvidt autosvarsekvensen er gjennomført
Search Contacts

Isoler grupper basert på én betingelse, eller bland mange betingelser for å nå alle abonnentgruppene med skreddersydde tilbud. Antallet scenarioer du kan benytte er ubegrenset.

Vis og søk i kontakter på en enkel måte.

Bruk ett enkelt skjermbilde til å isolere spesifikke abonnenter, vise og endre informasjonen deres.

Det avanserte søkepanelet vil hjelpe deg med å lage fokuserte grupper med kontakter og gi dem egne, spesialtilpassede tilbud som er skreddersydd til deres behov og profil.

Bla i søkekriteriene som er tilgjengelige i panelet for søk i kontakter.

Finjuster søket ditt og se totalt antall søkeresultater. Når du er fornøyd med segmentet kan du velge «Vis kontakter» for å fortsette og legge til flere handlinger for kontaktene i søket du gjorde.

Newsletter

Administrer kontaktene dine
på ett sted.

I panelet for søk i kontakter kan du også:

  • Kopier eller flytt kontakter fra en liste til en annen.
  • Legg til et egendefinert felt til kontakter i segmentene dine.
  • Eksporter søkeresultater til populære filformater.
  • Send en e-post til utvalgte mottakere i søket.

Vise informasjon om abonnenter: sekvensdag for autosvar, abonnementskilde, abonnentstatus og abonnenttype. Bla i kontakter som har avsluttet abonnementet, er svartelistet, fjernet eller bekreftet, eller som ikke har mottatt e‑posten. Du kan også velge kun gyldige abonnenter – alt med et museklikk.

29% av marknadsförarna använder grundläggande segmentering som en form av listhantering. De använder 2-5 kriterier för målinriktning, t.ex. demografi, intressekategori (B2C), industri eller roll (B2B).

Segmentering av e-postlister er avgjørende for å sende riktig, tilpasset innhold til riktig mottaker. Likevel lar 50,4 % av e-postmarkedsførere være å segmentere listene sine.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?