Nye egendefinerte felter

Full kontroll på abonnentinformasjonen

Samle automatisk validert data om målgruppen din. Opprett avanserte profiler av abonnentene dine: demografi, geoplassering, vaner, preferanser og personlig informasjon. Lagre informasjonen på kontoen din og bruk den til maksimal personalisering og sylskarp målretting av e-postene dine.

Lær mer om abonnentene dine

Joanna Smith

joanna.s@email.com

Egendefinerte felter:

Kjønn:
kvinne
Alder:
35
Sted:
Seattle
Fødselsdag:
24.06

Lær mer om abonnentene dine

Nå er det enklere enn noen gang å be om informasjon og preferanser. Det er bare å legge til egendefinerte felter i nettskjemaene og undersøkelsene dine. Analyser publikummet ditt ved å opprette avanserte søkekriterier eller ved å bla i individuelle abonnenter og deres komplette profiler.

Oppgrader til PRO med personalisering av e-post

Flettetagger for egendefinerte felter høres ut som rakettforskning, men det er kjempeenkelt. De kan gi fantastiske resultater ved å gi emnelinjen og brødteksten en personlig touch, slik at målgruppen din føler at du snakker til dem personlig.

Få bedre resultater ved å målrette budskapet
  • Geoplassering
  • Stedet er
  • Seattle
  • Egendefinert felt
  • Kjønnet er
  • kvinne

Få bedre resultater ved å målrette budskapet

Jo flere egendefinerte felter du samler informasjon med, jo mer presist kan du målrette markedsføringen din. Segmenter målgruppen din etter alder, kjønn, plassering eller andre kriterier. Tilpass innholdet ditt slik at det passer til den enkeltes interesser og behov. Så er det bare å se at målgruppen blir mer aktiv.

Egendefinerte felter fungerer til mer enn bare fornavn.

Egendefinerte felter fungerer til mer enn bare fornavn.

Med forhånds- og egendefinerte felttyper og -formater kan du spørre abonnentene dine om hva som helst og lagre svarene i en praktisk database. Og med automatisert datavalidering for forhånds- og egendefinerte felter, vil abonnentprofilene dine inneholde informasjon i korrekte, bruksklare formater.

Bruk GetResponses store utvalg av forhånds- og egendefinerte felter for å spare tid og ensrette dataene dine. Du kan også opprette egendefinerte felter basert på tilgjengelige typer og formater.

Bruk avanserte egendefinerte felter til å få mer informasjon om abonnentene dine. 14 % av markedsførere bruker segmentering i tillegg til automatisk, regelbasert tilpasning til forskjellige målgrupper.

Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?