Henvis venner og bli belønnet

Inviter en venn til GetResponse – begge får en kreditt på € 25.

Hvis du inviterer 3 venner til å kjøpe en betalt konto, får du et gratis, valgfritt sertifiseringskurs for digital markedsføring.

Hvordan fungerer det?

TRINN 1

Inviter venner og kontakter til å sjekke ut GetResponse ved å sende en e‑post, legge ut innlegg på sosiale medier eller lime inn din personlige kobling på bloggen eller nettsiden din.

TRINN 2

Hvis noen klikker på koblingen og kjøper en GetResponse-konto mottar begge en bonus på 30 $ som kan trekkes fra fremtidige betalinger!

step-2 1 PRO

TRINN 3

For å sjekke ut dine henviste kontoer og opptjent kreditt kan du gå til Henvis en venn i kontoen din. Du kan løse inn kreditten og bruke den til kommende betalinger når du vil!

€ 25 € 25

TRINN 4

Henvis 3 venner som registrerer seg som betalende kunder, så får du en gavekort på et gratis sertifiseringskurs. Spar mer, samtidig som du blir en ekspert på nettbasert markedsføring.

Ofte stilte spørsmål

Alle GetResponse-kunder med en betalt konto kan delta i henvisningsprogrammet.

 • Hvem kan bli med i henvisningsprogrammet?

  Alle GetResponse-kunder med en betalt konto kan delta i henvisningsprogrammet. Har du ikke opprettet en konto? Du kan skaffe deg en her.

 • Hvor finner jeg min personlige kobling?

  Logg på kontoen din og gå til «Henvis en venn».

 • Hvor mange venner kan jeg henvise?

  Så mange du vil! Du kan henvise så mange venner du vil. Det er imidlertid en grense for hvor mye kreditt du kan få per år.

 • Hvor mye kreditt kan jeg få?

  Maksimal kreditt som kan gis til hver bruker er $ 480 (firehundreogåtti dollar) per år, eller tilsvarende beløp i valutaen som brukes i brukerens konto, uansett antall henviste kunder.

 • Hvordan får jeg gavekortet på et gratis, nettbasert sertifiseringskurs?

  Du er kvalifisert så snart 3 av vennene dine blir betalte brukere. Det kan ta opptil 30 dager å verifisere henvisningene dine. Vi sender deg et gavekort og konfigurerer sertifiseringskontoen din.

 • Jeg har allerede invitert 3 eller flere venner som har opprettet betalte kontoer. Kan jeg også få belønning?

  Hvis du henviste vennene før dette tilbudet, må du invitere ytterligere 3 eller flere venner med betalte kontoer for å få belønningen. Du kan kun løse inn ett gavekort på sertifisering med dette tilbudet.

 • Hvordan løser jeg inn kreditten min?

  Gå til «Henvis en venn» på kontoen din og klikk på «Løs inn kreditten din». Kreditten vil bli trukket fra på den neste fakturaen din.

Hjelp oss, så hjelper vi deg!