Hvordan kan GetResponse hjelpe deg med å tjene penger?


GetResponse hjelper deg med å tjene tjuefem dollar for hver dollar du investerer i e-postmarkedsføring.*

Uansett hvilken bransje du er i, trenger du 3 ting for å havne i pluss: kunder, salg og markedsføring.
GetResponse er en plattform for e-postmarkedsføring som hjelper deg med alt dette. Se hvordan

Det du investerer
Nyhetsbrevene dine sendt via GetResponse
Dun muligeavkastning

Skaff nye kunder

GetResponse hjelper deg med å finne nye kunder og utvikle e-postlisten din. Vårt skjemaverktøy er et verktøy for å designe flotte registreringsskjemaer og gjøre besøkende på nettsiden din om til potensielle kunder, og det er veldig enkelt å bruke. Du kan samle abonnenter på bloggen, Facebook-siden eller nettsiden din, uten forhåndskunnskap om HTML. Dette er et godt verktøy for å bygge en responsiv, 100 % samtykkebasert kundeliste. Finn ut mer.

Markedsfør produktene dine

E-postmarkedsføring er den mest effektive kanalen for nettbasert markedsføring. Du kan markedsføre produkter, kampanjer og tilbud til en minimal kostnad. Med GetResponse kan du sende ut automatiserte nyhetsbrev og autosvar til kundedatabasen din, slik at du skaffer deg nye og gjentagende salg. Med en leveringsprosent for e-post på 99,3, sørger vi for at alle meldingene dine når innboksen og oppmuntrer abonnentene til å kjøpe mer fra deg.

Forbedre kundeforholdene for å øke salget

Nøkkelen til mersalg er å bygge varige forhold til kundene.
For å oppnå det, kan du bruke GetResponse autosvar og holde kontakten oppe med kundene dine. Autosvar hjelper deg med å automatisk levere verdifullt innhold til riktig tid. Begynn med en velkomst-e-post og gå videre med en 30-dagers e-post-syklus. E-postene minner kundene på varemerket ditt, slik at de besøker nettsiden din igjen.

Spor resultatene dine

Hvert eneste øre du bruker på e-postmarkedsføring gir deg avkastning. Med GetResponse e-postintelligens får du svært presise tilbakemeldinger på effektiviteten til e-postene dine. Du kan spore alle åpninger, klikk og salg som nyhetsbrevene dine genererer og beregne avkastningen. I tillegg til å vise hvor lønnsom e-postmarkedsføringen din er, kan e-postintelligens hjelpe deg med å gjøre hvert nyhetsbrev bedre enn det forrige.


Logg inn nå

Ikke GetResponse-bruker? Prøv gratis.

*En studie fra Direct Marketing Assocation (2014) viser at ROI for e-postmarkedsføring er 2500 % ($ 25)