«Vi er et internasjonalt team med teknologinerder. Hos oss finner du eksperter innen forskjellige felter som er kreative og åpne for ny kunnskap og nye erfaringer. Derfor har vi lykkes i stadig flere markeder over hele verden i over 20 år.» Simon Grabowski, CEO

Om GetResponse

Teamet vårt

Hvem vi er

GetResponse er en komplett plattform for nettbasert markedsføring som brukes av over 350 000 bedrifter i 183 land. Vi er tilgjengelige på 27 språk og har over 300 lidenskapelige eksperter som jobber i Polen, USA, Canada, Malaysia og Russland – vi kjenner behovene dine og snakker språket ditt.

GetResponse har i 20 år gitt næringsdrivende verktøyene de trenger for å vokse med nettbasert markedsføring.

Møt teamet
Hva vi gjør

Hva vi gjør

Vi tilbyr en komplett suite med enkle, men kraftige løsninger som kan skaleres og tilpasses både små og store bedrifter. Verktøyene våre er utviklet for organisasjoner som vil ta i bruk effektive kampanjer som øker ROI-en fra markedsføringen.

GetResponses plattform for nettbasert markedsføring hjelper næringsdrivende med å bygge målrettede kontaktlister og sende effektive nyhetsbrev og oppfølgingskampanjer. Plattformen tilbyr automatisert markedsføring, webinarer, responsiv e-postdesign, hundrevis av bruksklare e-postmaler, landingssideverktøy og nyttige verktøy for statistisk analyse.

Våre produkter
Våre kjerneverdier

Hvorfor vi skiller oss ut

Vi tilbyr et utvalg verktøy for nettbasert markedsføring integrert i én plattform. Funksjonene våre inkluderer e‑postmarkedsføring, automatisert markedsføring, landingssider og webinarer.

Vi er stolte av å være en spamfri løsning som oppnår en stabil leveringsprosent på over 99, noe som er den høyeste prosenten i bransjen.

Vårt hardtarbeidende ekspertteam leverer femstjerners kundeservice via e‑post og chat 24/7.

Selskapets historie

Øverste ledelse

Simon GrabowskiCEO
Simon Grabowski
CEO
Daniel BrzezińskiCOO
Daniel Brzeziński
COO
Ola GrabowskaCustomer Success Director
Ola Grabowska
Customer Success Director
Tomasz Świacko-Świackewicz CTO
Tomasz Świacko-Świackewicz
CTO
Marta Zabłocka-PetersonCFO
Marta Zabłocka-Peterson
CFO
Maciej Ossowski Director of GetResponse MAX
Maciej Ossowski
Director of GetResponse MAX

De stoler på oss

GetResponses suksess avhenger av at samarbeidspartnerne våre er fornøyde.
Noen av verdens mest gjenkjennelige organisasjoner og varemerker bruker e-postmarkedsføringsplattformen vår.

Contact us