Nyhetsbrevmaler for helse og skjønnhet

Du er en vekttapguru, en treningsekspert og en magiker innen hud- og hårbehandling. Det du gjør er viktig for kundenes livskvalitet og selvtillit. Men hvordan er markedsføringen din? La GetResponse e-postmarkedsføring finpusse profilen din!

Noen eksempler på hvordan du kan bruke GetResponse til å utvikle foretaket ditt:

  • Velg den perfekte malen for salong eller trening fra over 500 maler og gi den det lille ekstra med over 1000 iStock-bilder og opptil 1 GB media.
  • Automatiser og send ubegrensede nyhetsbrev om helse og skjønnhet for å holde kundene oppdatert på nye tilbud, klinikker og studioer, henvisningskuponger og mye mer!
  • Bruk egendefinerte nettskjemaer og gratis nettundersøkelser for å bygge opp listen over potensielle kunder og reagere raskt på skiftende trender og interesser innen ditt felt.
  • Gjør det enkelt for kundene dine å dele dine nyhetsbrev om spabehandlinger eller trening, og generer nye kunder med brukervennlig integrering og deling i sosiale medier.
  • Segmenter kontaktene dine og lag målrettede meldinger i henhold til demografi, avtalefrekvens, fokusområder, stilpreferanser og andre nøkkelfaktorer.
  • Bruk sporing og målinger for hver gang en kunde åpner en e-post eller klikker på en kobling fra deg, og bruk nettbasert analyse for å sørge for at hver kampanje er bedre enn den forrige!
Bli med på en revolusjon innen e-postdesign!
Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?
newsletter template