Nyhetsbrevmaler for reise

Enten du vil markedsføre destinasjonspakker, et lite vertshus eller en internasjonal hotellkjede, må du overbevise skeptiske kunder om at dette er det perfekte tidspunktet for å reise akkurat dit! Hva kan hjelpe deg med det? GetResponse e-postmarkedsføring!

Noen eksempler på hvordan du kan bruke GetResponse til å utvikle foretaket ditt:

  • Kommuniser varemerket ditt og "atmosfæren" med den perfekte malen for hoteller og feriesteder. Gjør malen levende med over 1000 GRATIS iStock-bilder og opptil 1 GB media!
  • Bygg listene dine med potensielle kunder og profiler med fargerike, egendefinerte nettskjemaer og GRATIS nettundersøkelser. Trenger du mer informasjon? Bruk meldingstester for å finne det beste nyhetsbrevet!
  • Send ubegrensede kampanjer med en leveringsprosent på 99,9, og automatiser autosvarmeldingene slik at klientene dine alltid er oppdatert på hotell- og feriepakker.
  • Må du organisere en masse kampanjer før feriesesongene? Med ubegrensede kampanjer og deling og integrering i sosiale medier er det kun fantasien som setter grenser!
  • Øk responsen og bestillingene ved å segmentere listene dine etter reisehistorikk, demografi, destinasjonspreferanser og andre nøkkelfaktorer.
  • Bruk sporing og målinger for å evaluere e-postmarkedsføringen din med lettfattelige grafer og detaljerte rapporter som leveres i innboksen din daglig.
Bli med på en revolusjon innen e-postdesign!
Ser du etter flere verktøyer for å utvikle foretaket ditt?
newsletter template