GetResponse sikkerhet

Vi tar personvern på alvor...

Vår største prioritet er å sørge for at kundenes personlige informasjon er trygg, og vi jobber hardt for å beskytte deg mot de nyeste truslene. Vi setter alltid pris på dine meninger og tilbakemeldinger når det gjelder sikkerheten vår.

Rapportering av sikkerhetssvikt

Send en henvendelse til brukerstøtte for å rapportere en sikkerhetssvikt.

Vi vil vurdere risikoen, finne en løsning så raskt som mulig og informere deg.

Takk for din støtte!

Vi har stor respekt for tidsbruken og dyktigheten som fører til nye oppdagelser innen IT-sikkerhet.

Retningslinjer og regler

  • Sikkerhet først! Samtidig som vi tester sikkerhetssvikten forhindrer vi sletting av data, uautorisert datatilgang og avbrudd i tjenestene.
  • Hvis du har oppdaget en sikkerhetssvikt må du ikke diskutere dette med andre i offentlighet.
  • Ikke forsøk å få tilgang til eller endre data i systemene våre.
  • Ikke forsøk et tjenestenektangrep (DoS).
  • Ikke forsøk å sende spam, uautorisert e-post eller noen annen form for uønskede meldinger. Våre retningslinjer for anti-spam er blant grunnverdiene i vår tilnærming til e-postmarkedsføring.
  • Oppgi detaljert informasjon, slik at vi kan gjenskape problemet.
  • Det kan deles ut en utmerkelse til personer som gir spesielt viktige bidrag til GetResponse. Denne utmerkelsen involverer en nominasjonsprosess. Eventuelle utmerkelser eller økonomiske godtgjørelser vil kun vurderes i spesielle tilfeller og kan ikke garanteres.

Informasjonen din er trygg hos oss.

Vi lagrer informasjonen din på flere servere og disker samtidig for å sikre oss mot feil. All informasjon blir sikkerhetskopiert daglig og lagret i våre svært sikre informasjonsentre på flere steder over hele verden.

Vi beskytter faktureringsinformasjonen din.

Vi beskytter all kredittkortinformasjon med toppmoderne kryptering, den samme krypteringen som brukes av de største bankene. All sensitiv informasjon blir behandlet, sendt og lagret på et PCI-tilpasset nettverk som regelmessig sikkerhetsskannes av bransjeledende eksperter.

Vårt fokus på sikkerhet.

Sikkerhet er et populært tema i denne bransjen, men vi har alltid vært svært opptatt av det. Vi oppdaterer nettverket vårt regelmessig med de siste sikkerhetsoppdateringene. Vårt dedikerte nettverk blir overvåket 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, og er beskyttet av brannmurer. Hver eneste linje med kode inspiseres før den tas i bruk. Kall oss paranoide, men når det kommer til sikkerhet vil vi helst være på den sikre siden.

Helt redundant system.

Redundans er et stikkord for oss hos GetResponse. Alle nettserverne, e-postserverne og databaseserverne våre drives med full redundans. Vi bruker redundante diskmatriser (RAID-er), redundant strømtilførsel og redundante internettilkoblinger. GetResponse er utviklet for å fungere utmerket selv om flere av systemene slutter å fungere.

GetResponse deltar i de følgende organisasjonene eller initiativene innen e-postbransjen:

Har du et sikkerhetsspørsmål? Vil du rapportere en bekymring?

Send oss e-post. Vårt sikkerhetsteam er klart til å hjelpe deg på kort varsel.