Alt-i-ett-løsning for nettbasert markedsføring som hjelper deg med å utvikle virksomheten din

GetResponse-plattformen har et sett med administrasjonsverktøy  for e-postmarkedsføring og nettbaserte kampanjer som er utviklet for å hjelpe deg med å øke salget, skape maksimal ROI og lykkes med nettbasert markedsføring.
Fra ubegrenset kringkasting og topp leveringsprosent til femstjerners kundeservice og over 50 enkle, men effektive verktøy – vi har det du trenger.

E-postmarkedsføring

De beste e-postkampanjene

Send veldesignede, responsive e-poster. Øk salget og aktiviteten blant abonnentene gjennom omfattende e-postkampanjer. På noen få enkle trinn kan du sette i gang en hel kampanje, uansett om du er en erfaren markedsfører eller nettopp har begynt.

SE FLERE FUNKSJONER FOR E-POSTMARKEDSFØRING

Conversion Funnel

Salg på den enkle måten

Komplett, inntektsgivende verktøy som er utviklet for å automatisere nettsalget ditt fra første kontakt til bekreftede salg. Bruksklare, forhåndsdesignede maler for markedsføringskampanjer med landingssider, e-poster, registreringsskjemaer, webinarer og salgssider integrert i én, praktisk prosess – en trakt som gjør jobben for deg. Bruk den til å selge produktene dine eller promotere og avholde webinarer – alt på én plattform.

SE FLERE AUTOFUNNEL-FUNKSJONER

Landingssideverktøy

Landingssider som konverterer

Vil du øke nettsalget og tiltrekke deg nye kunder? Få ut potensialet ditt med fantastiske, 100 % responsive landingssider. For å gjøre livet ditt litt enklere har vi utviklet et intuitivt dra-og-slipp-verktøy med over 150 maler som er klare til bruk. Nå kan du gjøre ville ideer til lønnsomme handlinger. Lag nettsider i toppklasse for bekreftelse, takk til kunder, salg, webinarer og mye mer – alt på under ti minutter, uten å røre så mye som en linje med kode.

SE FLERE LANDINGSSIDEFUNKSJONER

E-handel

Butikker og produkter
på ett sted

Bruk våre e-handelsverktøy til å konvertere besøkende i butikken til lojale kunder, slik at de alltid kommer tilbake. Du kan enkelt opprette en butikk og legge til produktene du vil selge. Integrer kontoene dine hos Stripe, PayPal, Square, BlueSnap eller PayU og selg rett fra landingssidene dine. Bruk innebygde produktanbefalinger som gjør det enkelt å skape mersalg, påminnelser om avbrutte kjøp og avanserte data for e-handelssegmentering – vi gir deg alt du trenger i e-handelsmarkedsføringen din.

Sporing av webhendelser

Verktøy som skaper trafikk

Skap trafikk fra sosiale medier til landingssider og trakter. Lag iøynefallende reklamebannere og videoer automatisk og kjør reklamekampanjer på Facebook eller Instagram for å pleie forholdet til eksisterende kontakter, finne nye målgrupper og øke salget.

SE FLERE VERKTØY FOR GENERERING AV TRAFIKK

Automatisert markedsføring

Komplette kundeprosesser

Automatisert markedsføring som passer for alle. Uansett om foretaket ditt er lite eller stort, kan du opprette skalerbare prosesser i vårt brukervennlige dra-og-slipp-verktøy. Spor abonnentenes adferd i sanntid og reager på fullførte og avbrutte kjøp og mye mer.

SE FLERE FUNKSJONER FOR AUTOMATISERT MARKEDSFØRING

Webinarer

Finn og engasjer kundeemner med webinarer

Vil du finne flere kundeemner samtidig som du holder engasjementet oppe blant eksisterende kunder? For oss er kundegenerering mye mer enn et fancy ord. Vi er den første e-postmarkedsføringstjenesten med en komplett løsning for webinarmarkedsføring. Med GetResponse Webinarer kan du ikke bare finne nye kundeemner, men også pleie forholdet til eksisterende kunder ved hjelp av en avansert integrering med GetResponses e-postmarkedsføring. Begynn å gjøre abonnentene til lojale kunder i dag!

Bla gjennom alle funksjoner