GetResponse for ideelle organisasjoner

50 % eller 30 % rabatt gjennom hele abonnementet for ideelle organisasjoner.

Ser du etter muligheter til å øke medlemstallet og donasjonene eller spre budskapet ditt?
Vi kan hjelpe deg. Med våre komplette e-postverktøy kan vi hjelpe deg med å nå nye målgrupper og motivere støttespillerne til å delta mer, uten stor betydning for budsjettet ditt.

30 %rabatt på månedlige planer
Du får:
 • Konverteringstrakt*
 • E-postmarkedsføring
 • Landingssider*
 • Automatisert markedsføring
 • Webinarer med mer
 • 24/7 brukerstøtte på chat
Ditt bidrag:

Ingenting! Du har en jobb å gjøre, og den er viktig!

50 %rabatt på månedlige planer
Du får:
 • Konverteringstrakt*
 • E-postmarkedsføring
 • Landingssider*
 • Automatisert markedsføring
 • Webinarer med mer
 • 24/7 brukerstøtte på chat
 • Gratis tilgang til GetResponse University og sertifiseringsprogrammet
Ditt bidrag:

Alt vi ber om er at du bruker GetResponse-logoen på nettstedet ditt og lar oss fortelle verden om samarbeidet vårt!

Hvem er kvalifisert for rabatten?

For å ha rett på rabatten for ideelle organisasjoner må organisasjonen din ha gyldig status som ideell organisasjon i opphavslandet. Vi ber om at du oppgir all nødvendig juridisk dokumentasjon på dette.

Programmet er åpent for alle ideelle organisasjoner som ikke er politiske.

Hvordan fungerer det?

Først må du fylle ut søknadsskjemaet for GetResponse for ideelle organisasjoner. Vi vil kanskje kontakte deg og be om mer informasjon, for eksempel organisasjonens adresse eller bekreftelse på at det er en ideell organisasjon. Deretter sender vi deg en e-post som forklarer hvordan du registrerer en konto.
Hvis du velger Plus-planen (50 % rabatt) vil vi be deg om å legge til logoen vår på nettstedet ditt innen 4 uker og sende oss en kobling til nettstedet.

Søk nå!

Ved å klikke SEND godtar du vilkårene og betingelsene for GetResponse for ideelle organisasjoner.
GetResponse Sp. z o. o., Arkonska 6/A3, Gdansk, Polen, trenger informasjonen du oppga ovenfor for å kjøre programmet. Mer.

Ofte stilte spørsmål

Ideelle organisasjoner kan ha opptil 100 000 kontakter i kontoen. Eventuelle kontakter du legger til utover dette vil medføre et gebyr. Hvis du kontakter oss når du overskrider grensen, vil vi også gi deg rabatt på dette gebyret.

Det er i strid med våre retningslinjer å importere kontaktlister som er kjøpt eller hentet fra forretningsregistre. Å sende markedskommunikasjon til personer som ikke har gitt samtykke til dette er ulovlig, og kan derfor redusere leveringsprosentene våre og potensielt føre til at e-postene dine havner i søppelposten. Og da har vi ikke nevnt problemene du kan få med tanke på personvernforordningen!

Hvis vi ikke kan bekrefte at dere bruker logoen vår på nettstedet deres i løpet av 4 uker etter registrering, vil vi nedgradere rabatten til 30 % fra og med neste fakturasyklus.

Du kan søke igjen hvis organisasjonen endrer status til en ideell organisasjon. I mellomtiden kan du registrere deg for en vanlig GetResponse-konto.

Plasseringen er helt opp til deg. En løsning kan være å plassere logoen sammen med samarbeidspartnerne deres på nettstedet og lage en kobling til getresponse.com. Du kan også opprette en partnerprofil for oss eller publisere en artikkel eller et innlegg om samarbeidet. Uansett hvilken løsning du velger, er det bare å sende oss en kobling slik at vi kan verifisere det. Det er imidlertid viktig å huske at koblingen må peke til getresponse.com. Det er også viktig at du sender oss koblingen, slik at vi kan verifisere at dere har oppfylt kravene.

Så snart du har registrert kontoen. Når søknaden er godkjent, sender vi en e-post som forklarer hvordan du registrerer en rabattert konto, i tillegg til en unik kode. Klikk på koblingen i e-posten, skriv inn koden og registrer kontoen. Rabatten blir aktivert når du registrerer deg.

Dette er vårt opplæringssenter for nettbasert markedsføring. I 5 ulike moduler, som dekker e-postmarkedsføring, landingssider, automatisert markedsføring, innholdsmarkedsføring og innkommende salg (inkludert en leksjon om AdWords og SEO), kan du høre GetResponses eksperter og influensere – som Andrew Davies, Jamie Turner, Kath Pay og Michael Brenner – forklare hvordan nettbasert markedsføring fungerer og hvordan du skaper optimale resultater. Etter hver modul, kan du ta en test og bli sertifisert.
Ideelle organisasjoner får dette gratis, slik at du kan få mer ut av plattformen vår.

Vi skanner URL-adressene for koblinger hver måned. Hvis vi ikke finner logoen vår under koblingen du ga oss, nedgraderer vi rabatten til 30 % fra og med neste fakturasyklus.