Nettbaserte markedsføringsverktøy
for kundeaktivitet

Kommuniser med målgruppen og følg opp kundeemner med målrettet,
nettbasert markedsføring som oppmuntrer til lojalitet og aktivitet.

GRATIS REGISTRERING

Bruk denne digitale markedsføringspakken til å:

segmentere målgruppen

sende målrettede, relevante e-poster

Bruk effektive verktøy for nettbasert markedsføring til å følge opp nyregistrerte automatisk. Vis frem tilbudet ditt og del relevant innhold for å gjøre anonyme forbindelser om til engasjerte kunder.

VIKTIGE VERKTØY:

vokse med ferdiglagde kampanjer

GetResponse oppfyller alle behovene i e-postmarkedsføringen vår

«GetResponse er en av de beste e-postplattformene vi bruker i organisasjonen vår, og den oppfyller nesten alle behovene vi har i e-postmarkedsføringen. Den har alle funksjonene vi trenger for å kommunisere målrettet og effektiv med abonnentene. Dra-og-slipp-verktøyet er et av de beste i bransjen og gjør det utrolig enkelt å lage e-postmaler.»

Sanjay Singh
frilanser, Full Stack Developer,
G2 Review

Bruk målrettede segmenter til å sende smartere markedsførings-e-poster

Dataene du har om kundenes interesser og adferd er noe av det mest verdifulle du har. Bruk våre avanserte segmenteringsverktøy for å strategisk promotere aktiviteten i markedsføringsarbeidet ditt.

Velg handlinger basert på data

Innhent kvalitetssikrede data om kontaktene dine når de registrerer seg med egendefinerte felter. Deretter lager du målrettede segmenter som bruker denne informasjonen til presis persontilpasning og sylskarp
e-postmarkedsføring.

Finn de mest aktive kontaktene

Henvend deg til kundene basert på en aktivitetsskala. Send e-poster og aktiviseringskampanjer som hjelper deg med å få tilbake mindre aktive kontakter og viser at du setter pris på de mest lojale kundene.

Segmenter automatisk med tagger og poenggivning

Tilordne tagger og poengsummer automatisk basert på hva kundene gjør og hvor de gjør det. Deretter bruker du automatisert markedsføring til å utløse målrettede e-poster.

Integreringer som støtter datadrevne segmenter

Koble GetResponse til CRM, kundestøtte eller andre verktøy der du lagrer kundedata for å opprette egendefinerte felter og målrettede segmenter.

SE ALLE INTEGRERINGER ›
zendesk zapier Gmail Google Drive

Kunnskap og ressurser som setter deg i gang

Øk aktiviteten med personlige meldinger
Øk aktiviteten med personlige meldinger

Lær hvordan du bruker dynamisk innhold
i e-postkampanjene til å levere persontilpassede opplevelser.

LAST NED NÅ ›
Sjekkliste for e-postlevering
Sjekkliste for e-postlevering

Last ned denne sjekklisten for å øke leveringsprosenten og begynne å sende e-poster som virkelig konverterer

HENT SJEKKLISTEN ›

Gjør en forskjell med e-postmarkedsføringsverktøy som er utviklet for å skape aktivitet

Bruk vår effektive programvare for e-postmarkedsføring og automatisert markedsføring til å segmentere kundene dine og aktivisere dem automatisk.

Dra nytte av verktøy for optimal levering

Bruk verktøyet for perfekt timing til å sende e-postene på tidspunktene da det er mest sannsynlig at målgruppen er mottakelig for dem. For å sikre at e-postene leveres til bestemte lokale tider i ulike tidssoner kan du bruke leveringsmetoden tidskontroll.

Automatiser oppfølgingskampanjer etter registrering

Automatiske oppfølgingsserier vil automatisere og aktivisere nye kontakter når de har registrert seg. Lag skreddersydde scenarioer og del tilpassede tilbud som gjør nye kontakter om til lojale kunder.

Bruk ferdiglagde maler

Spar tid med forhåndslagde maler som hjelper deg med å komme i gang. Vi har målbaserte nyhetsbrevmaler, søkemotoroptimaliserte landingssider og maler for automatisert markedsføring som er utviklet for at du skal nå dine forretningsmål. Tilpass dem og lag ditt eget malbibliotek.

Bruk ferdiglagde maler

Se suksesshistorier om kundeaktivitet

Skap inntekt med ferdiglagde markedsførings- og salgskampanjer

Aktive kunder føler tilknytning til varemerket ditt og er klare til å kjøpe. Del tilbudene dine med målrettede kundesegmenter og optimaliser salgsprosessen.

Gjør kunnskapen din om til vekst

Bruk ferdiglagde, automatiserte salgstrakter til å lage landingssider, automatisere e-poster, selge produkter, konvertere kunder og få kundene til å fullføre avbrutte bestillinger.

Aktiviser kundene med interaktivt innhold

Har du nyheter om produktet eller tjenesten din? Hold et webinar og gi kundene en mer personlig opplevelse av varemerket. Send direkte eller bruk et forhåndsinnspilt webinar og del det på forespørsel.

Aktiviser kundene med interaktivt innhold

Selg mer med automatiske anbefalinger

Anbefal produkter som kundene vil like automatisk. Utløs e-poster om avbrutte kjøp for å få kundene til å komme tilbake og avslutte kjøpene sine. Konfigurer én gang – så går resten av seg selv.

Integreringer som maksimerer aktivitet og salg

Analyser kampanjeytelsen og publiser salgstilbud direkte i markedsføringselementene dine ved å integrere GetResponse med de mest populære plattformene for e-handel og salg.

SE ALLE INTEGRERINGER ›
PrestaShop Google Analytics PayPal stripe

Ressurser for optimalisering og automatisering av salgsprosessen

Eliminer friksjon i trakten
Eliminer friksjon i trakten

Lær om utfordringene som alle markedsførere deler, og se hvordan du kan forbedre markedsføringstraktene dine for å øke salget og styrke forholdet til målgruppen.

LAST NED NÅ ›
Komplett veiledning til automatisert markedsføring for e-handel
Komplett veiledning til automatisert markedsføring for e-handel

Last ned denne veiledningen for å lære hvordan automatisert markedsføring kan hjelpe deg med å nå forretningsmålene dine. Bygg listen din, skaff kundeemner og segmenter kontaktene ved hjelp av automatiseringsverktøy.

LAST NED NÅ ›

For å skape maksimal konvertering og gode, langvarige kundeforhold trenger du verktøy som holder kundene så høyt på aktivitetsskalaen som mulig.

Segmenter kontaktene dine og lever skreddersydd e-postkommunikasjon med en nettbasert markedsføringspakke som er utviklet for å skape aktivitet blant kundene.

GRATIS REGISTRERING