Nettbaserte markedsføringsverktøy
for gründere

Se hvordan GetResponses nettbaserte markedsføringspakke for gründere gjør det enkelt å markedsføre den nye bedriften din. Finn målgruppen, bli kjent med dem og selg produktene dine.

GRATIS REGISTRERING

Bruk denne pakken for nettbasert markedsføring til å:

Utvikle listen din

Aktivisere og følge opp kundeemner

Tjene penger og vokse

Grunnen til at vi er så fornøyd med e-postfunksjonen, er hvor enkel den er å bruke. Jeg liker at e-postene mine ser profesjonelle ut.

Og hver gang vi sender ut en e-post, hører vi fra mellom 20 og 50 av nåværende, tidligere og potensielle kunder. Mange av disse e-postene blir til avtaler og nye prosjekter.

Joanne og Dona Riley, eiere av Interior Edge
Joanne og Dona Riley,
              eiere av Interior Edge

Promoter prosjektet ditt til den riktige målgruppen

Gründereventyret starter her. Og det handler om å finne den riktige målgruppen å promotere virksomheten for.
Se hvor enkelt det er å konfigurere kampanjene dine – og hva du gjør, trinn for trinn.

Visualiser varemerket og tilbudet

Lag en landingsside som viser frem bedriften din, og skill deg ut fra mengden. Led trafikk til siden og bruk kundemagneter til å skape aktivitet.

Led trafikk til siden din

Bruk Facebook-annonser til å formidle tilbudet ditt til folk, eller prøv remarketing-annonser for å få tilbake folk hvis de forlater siden uten å gjøre noe.

Samle anvendelige data

Skreddersy landingssideskjemaene slik du ønsker. Få nye registreringer, tilby en kundemagnet og innhent tilbakemeldinger. Bruk denne kunnskapen i nettmarkedsføringen. Du kan bruke fohåndslagde kundemagnettrakter for å få enda raskere resultater. Velg bruksklare scenarioer og se hvordan trakten genererer seg selv på minutter, slik at du får nye kundeemner helt automatisk.

Fortell målgruppen din hvem du er

Bruk bransjens beste e-postmarkedsføring til å presentere deg selv og bedriften din – og gi kundene et spesialtilbud som holder dem lojale.

Integreringer som komplementerer listeveksten

Sørg for å ha tilgang til de riktige digitale verktøyene for å komme i gang med markedsføringskampanjene dine. Opprett viktige CRM-integreringer, slik at du er klar når trafikken starter.

SE ALLE INTEGRERINGER ›
zendesk eventbrite zoho crm Google Contacts

Kunnskap og ressurser som setter deg i gang

Grunnkurs i kundegenerering
Grunnkurs i kundegenerering

Lær om kundegenerering. Bygg en database med kontakter og send kundeemnene gjennom kjøpsprosessen til de er klare til å kjøpe.

LAST NED NÅ ›
Få dine første 50 abonnenter
Få dine første 50 abonnenter

Vil du lage en god e-postliste? Begynn med det grunnleggende og lær hvordan du lager en e-postliste på den riktige måten.

HENT VEILEDNINGEN ›

Følg opp kundene og skap høy aktivitet

For å tjene penger trenger du mer enn en jevn strøm av nye kundeemner. Du må også ha et godt forhold til kundene. Slik gjør du det med våre nettbaserte markedsføringsverktøy.

Bruk dataene du har

Bruk avanserte søk og segmentering til å sortere kundeemner etter interesser og vaner, slik at du kan få budskapet ditt ut til de riktige menneskene.

Skap større interesse for varemerket ditt

Promoter prosjektet, del spesialtilbud og inviter til webinaret ditt. Lag en autosvarserie som holder aktiviteten oppe.

La automatiseringen gjøre grovarbeidet

Gjør det enda mer personlig med automatisert markedsføring. Velg bruksklare maler for å nå målsettingen din. Bli kjent med kundeemnenes vaner og la automatiseringen gjøre grovarbeidet.

La automatiseringen gjøre grovarbeidet

Bruk ferdiglagde maler

Vil du spare tid og ressurser? Eller er du ny i gamet? Nyhetsbrevmaler, SEO-optimerte landingssider og maler for automatisert markedsføring kan være til god hjelp.

Integreringer som maksimerer og sporer aktiviteten

Integrer GetResponse med populære markedsføringsplattformer og administrer
all markedsføring på ett sted.

SE ALLE INTEGRERINGER ›
WordPress Google Analytics facebook

Skaffe kundeemner og utvikle kundeforhold

Gjør prosjektet ditt til en lønnsom virksomhet

Du har etablert bedriften, promotert den til målgruppen og bruker nettbaserte markedsføringsverktøy til å holde dem aktive. Nå er det på tide å tjene penger!

Tjen penger på den nye virksomheten

Koble nettbutikken din til GetResponse, eller lag din egen. Begynn å selge fysiske produkter, nettkurs og opplæring, e-bøker og nedlastinger, tjenester, webinarer og konsultasjoner.

Automatiser salgsprosessen

Bruk ferdiglagde, automatiserte salgstrakter til å lage landingssider, automatisere e-poster, selge produkter, konvertere kunder og få kundene til å fullføre avbrutte bestillinger.

Hold aktiviteten oppe

Hold kontakten med kundene etter at de har kjøpt. Bruk e-handelsdata til å segmentere dem og sende en e-post med spesialtilbud til de mest lojale kundene.

Selg mer, uten ekstra innsats

Anbefal produkter som kundene vil like automatisk, eller utløs e-poster om avbrutte kjøp for å få kundene til å komme tilbake og avslutte kjøpene sine. Konfigurer én gang – så går resten av seg selv.

Integreringer som hjelper deg med å selge mer

Koble nettbutikken din til GetResponse og overfør produktsortimentet til GetResponse-kontoen raskt og enkelt. Alle markedsføringsverktøyene dine på ett sted.

SE ALLE INTEGRERINGER ›
PrestaShop shopify PayPal stripe

Kunnskap og ressurser som øker salget

Eliminer friksjon i trakten
Eliminer friksjon i trakten

Lær om utfordringene som alle markedsførere deler, og se hvordan du kan forbedre markedsføringstraktene dine for å øke salget og styrke forholdet til målgruppen.

LAST NED NÅ ›
Komplett veiledning til automatisert markedsføring for e-handel
Komplett veiledning til automatisert markedsføring for e-handel

Last ned denne veiledningen for å lære hvordan automatisert markedsføring kan hjelpe deg med å nå forretningsmålene dine. Bygg listen din, skaff kundeemner og segmenter kontaktene ved hjelp av automatiseringsverktøy.

LAST NED NÅ ›

Promotere bedriften, tiltrekke nye kundeemner og konvertere dem til kunder – det høres vanskelig ut, men det behøver det ikke være! For å få konseptet ditt ut til potensielle kunder trenger du pålitelige, nettbaserte markedsføringsverktøy som får jobben gjort – slik at du kan fokusere på det viktigste.

Med vår nettbaserte markedsføringspakke for gründere kan du nå målsettingene dine og få et fortrinn overfor konkurrentene, uansett hvor lang erfaring du har.

GRATIS REGISTRERING