Komplett programvare
for kundegenerering

Lag kundereiser som er utviklet for konvertering, og gjør anonyme kontakter om til kundeemner, lojale følgere og kunder.

GRATIS REGISTRERING

Bruk denne pakken for nettbasert markedsføring til å:

Definere og tiltrekke målgruppen

Følg opp kundeemnene med aktivitetsverktøy

Lever skalerte personlige opplevelser

Bruk kontaktenes opplysninger til å målrette og utløse e-postmarkedsføringskampanjene dine. Følg opp målgruppen med skreddersydde tilbud og innhold for å gjøre kundeemner til lojale kunder.

VIKTIGE VERKTØY:

Genereringen av kundeemner er en av favorittfunksjonene mine. GetResponse har et utmerket utvalg verktøy som gjør det enkelt å tilby, promotere og levere innhold som gir merverdi, for eksempel e-poster og veiledninger. Deretter gjør analysene og rapportsystemene det veldig enkelt å se hva som fungerer og ikke.

Hvis du vil skaffe kundeemner og salg uten å lære deg dyr og vanskelig programvare, kommer du til å elske GetResponse-plattformen.

Barry Feldman konsulent for digital markedsføring,
grunnlegger av FeldmanCreative

Fyll trakten din med nye kundeemner

Start genereringen av kundeemner med verktøy som tar folk nærmere deg. Kjør og administrer Facebook- og Instagram-annonser direkte fra GetResponse for å få målgruppens oppmerksomhet og gjøre trafikken på landingssiden om til en strøm med nye muligheter..

Trekk folk til prosjektet ditt

For å generere nye kundeemner må du sørge for at virksomheten din er synlig for målgruppen. Promoter merket ditt og tilbudene dine med Facebook- og Instagram-annonser. Administrer kampanjene dine fra ett sted og gjør kald trafikk om til en markedsføringsmulighet.

Vis frem merket ditt og skap forbindelser

Led trafikk til landingssiden. Vis målgruppen hvem du er og få frem de unike salgspunktene dine. Del informativt, relevant innhold for å oppmuntre folk til å registrere seg og få opplysningene deres med innebygde skjemaer.

Bygg listen din automatisk med trakter

Velg en av de bruksklare listebyggertraktene. Velg et malscenario med ferdiglagde Facebook- og Instagram-annonser, landingssider og en autosvarserie som sikrer optimale resultater med automatisk kundegenerering.

Integreringer som komplementerer listeveksten

Sørg for å ha tilgang til verktøyene du trenger for enkel tilgang til og administrasjon av kundegenereringen. Få på plass de viktige integreringene slik at du er klar når trafikken begynner å komme.

SE ALLE INTEGRERINGER ›
ZENDESK eventbrite ZOHO CRM Google Contacts

Kunnskap og ressurser som setter deg i gang

Grunnkurs i kundegenerering
Grunnkurs i kundegenerering

Lær om kundegenerering. Bygg en database med kontakter og send kundeemnene gjennom kjøpsprosessen til de er klare til å kjøpe.

LAST NED NÅ ›
Få dine første 50 abonnenter
Få dine første 50 abonnenter

Vil du lage en god e-postliste? Begynn med det grunnleggende og lær hvordan du lager en e-postliste på den riktige måten.

HENT VEILEDNINGEN ›

Lever unike opplevelser som forbedrer kundeforholdet og oppmuntrer til aktivitet

Utvikle forholdet til kundeemnene med verktøy som skaper aktivitet. Start en informativ e-postserie ved registrering for å vise frem tilbudet ditt for kontaktene. Del det beste innholdet, hold webinarer som gir varemerket et ansikt – og gjør deg kjent med målgruppens vaner og preferanser i samme slengen.

Planlegg og automatiser
e-postene dine

Bruk e-postmarkedsføringsverktøy for å ønske nye kontakter velkommen og følge dem opp. Med automatisert markedsføring kan du levere e-postkampanjer som utløses når kontaktene gjør bestemte handlinger i e-postene og på sidene dine, eller når de oppfyller bestemte betingelser når de bruker innholdet ditt.

Webinarer på direkten eller i opptak

Har du nyheter du vil dele om produktet eller tjenesten din? Hold et webinar og gi kontaktene dine en mer personlig opplevelse. Bruk det som en mulighet til å trekke til deg nye potensielle kunder. Kjør direkte eller bruk forhåndsinnspilte webinarer og la folk se dem når de vil.

Frist målgruppen med gratis innhold

Hvis du har en blogg eller et nettsted, kan du lage en e-bok med det mest populære innholdet ditt og promotere det med en kundemagnettrakt for å trekke til deg potensielle kunder og følge opp eksisterende kontakter. Med forhåndsbygde scenarioer vil trakten din bygge seg selv på minutter og generere nye kundeemner automatisk.

Bruk ferdiglagde maler

Vil du spare tid og penger, eller kanskje du er i startgropa? Nyhetsbrevmaler, SEO-optimerte landingssider og maler for automatisert markedsføring gjør det enkelt å komme i gang.

Integreringer som øker rekkevidden din

Integrer GetResponse med administrasjon av nøkkelinnhold og verktøy for nettanalyse for å analysere kampanjeresultatene og nå en større målgruppe.

SE ALLE INTEGRERINGER ›
Google Analytics Google Tag Manager WordPress Instagram facebook

Se hvordan disse GetResponse-kundene har generert tusenvis av nye kundeemner

Gjør kundeemner til kunder med datadreven kommunikasjon

Analyser kontaktenes aktivitet og adferd på nettstedet, landingssidene og i e-postene for å lære hva de foretrekker. Bruk denne informasjonen til å vurdere kundeemnene og kjøre sylskarpe, målrettede kampanjer som vil gjøre kalde kontakter om til salg.

Organiser listen din for bedre effekt

GetResponse-kontoen din er full av opplysninger du kan bruke. Analyser dem med avanserte verktøy for søk og segmentering og opprett segmenter basert på målgruppens egenskaper, interesser og preferanser. Bruk denne kunnskapen i den neste e-postkampanjen til å gi tilbud som er skreddersydde etter målgruppens behov.

Få folk tilbake til siden din

Bruk Facebook-pikselen som er forhåndsinnstallert på landingssidene dine. Lag annonser som er rettet mot folk som besøkte siden din, men forlot den uten å registrere seg (eller kjøpe), og få oppmerksomheten deres tilbake.

Belønn lojalitet og aktivitet

Gi tagger og poeng automatisk basert på hva målgruppen gjør og hvor den gjør det. Gi kontaktene poeng automatisk basert på aktivitetsnivået deres. Deretter bruker du automatisert markedsføring for å vinne tilbake mindre aktive kontakter og belønne de mest lojale.

Kunnskap og ressurser for å øke aktiviteten blant kundeemnene og maksimere konverteringen

Øk aktiviteten med personlige meldinger
Øk aktiviteten med personlige meldinger

Lær hvordan du bruker dynamisk innhold i e-postkampanjene til å levere persontilpassede opplevelser.

LAST NED NÅ ›
Forbedre resultatene av e-postmarkedsføringen din
Forbedre resultatene av e-postmarkedsføringen din

Din førstehåndsressurs for å forstå de viktigste målingene og vite hvordan du forbedrer dem. I denne veiledningen har vi samlet 20 ideer om hvordan du kan begynne å optimere kampanjene dine.

LAST NED NÅ ›

For å få virksomheten din opp og gå må du gjøre den klar til å tiltrekke kundeemner, ønske dem velkommen og følge dem opp til de blir lojale kunder som reklamerer for merket ditt.

Vi har programvare og verktøy for generering av kundeemner som garantert konverterer. Lag og publiser overbevisende annonser, landingssider og e-poster som skaper gode, effektive kampanjer som gir en konstant strøm av nye kundeemner.

GRATIS REGISTRERING