Personvernet ditt
er i gode hender!

The GetResponse Permission SEAL™ guarantees that the GetResponse customer has agreed to follow the best practices of permission-based email marketing.

Hva står GetResponse Permission SEAL™ for?

GetResponse Permission SEAL™ garanterer at nettsiden du har abonnert hos tilhører en kunde som følger de høyeste standardene innen samtykkebasert e-postmarkedsføring.

Hvordan fungerer GetResponse Permission SEAL™ i praksis?

Alle GetResponse-kunder må overholde de følgende reglene for å sørge for at din innboks og ditt personvern er 100 % trygge:

  • Du vil kun motta e-poster som du godkjente da du abonnerte. Kunden vår vil følge dine tillatelser.
  • E-postadressen din vil aldri bli delt med noen tredjepart, og du vil kun motta den type innhold du har registrert deg for.
  • Du vil motta e-poster som er 100 % i tråd med CAN-SPAM, som overholder GetResponses retningslinjer for anti-spam.
  • Du kan avslutte abonnementet når som helst med et klikk på koblingen som finnes i bunnteksten på alle e-poster fra GetResponse.

Prosessen for avslutning av abonnement

Vi legger til en bunntekst om avslutning av abonnementet i hver e-post sendt av våre kunder til deres abonnenter (som for eksempel deg).

Når du klikker på koblingen for avslutning av abonnementet, vil du automatisk bli sendt videre til en side hvor du kan administrere abonnementet ditt ved å si fra deg videre e-posttilbud eller opprettholde abonnementet.

Når du klikker på koblingen vil e-postadressen din automatisk fjernes fra e-postlisten, og du vil ikke motta videre kommunikasjon.

GetResponse innsats for anti-spam og samtykke

Hos GetResponse jobber vi alltid for å sørge for at det ikke blir sendt spam fra våre e-postservere. Vi har faktisk nulltoleranse for spam.

Vi bruker avanserte, automatiske systemer, i tillegg til menneskelige verifiseringsprosesser, for å umiddelbart kunne gjøre noe med potensielle risikoer for sending av irrelevant eller uønsket innhold.

Denne praksisen minimerer risikoen for at du mottar innhold du ikke har bedt om, og beskytter ryktet til både avsender og GetResponse som tilbyder av samtykkebasert e-postmarkedsføring.

For å forsikre oss om at vi følger de høyeste standardene innen samtykkebasert e-postmarkedsføring, utveksler vi kunnskap og erfaring med e-postbransjen og anti-spam-organisasjoner som Messaging Anti-Abuse Working Group, Email Service Provider Coalition (ESPC) og Email Experience Council, hvorav alle står for ansvarlig, samtykkebasert e-postmarkedsføring.

Rapporter mistenkelig innhold

Hvis du mener at du ikke har gitt uttrykkelig samtykke til å motta bekreftelsesmeldingen vi leverte til din e-postadresse, eller hvis du har mottatt spam fra denne kunden, rapporter det til vårt samtykketeam så snart du kan.

Se hvordan GetResponses verktøy kan hjelpe deg med å utvikle foretaket ditt!